Dagens loppisfynd!

Igårkväll bestämde jag mig för att inte åka med Jimmy till loppisen på Tyrolen men i morse ändrade jag mig. Vaknade ändå tidigt och loppisar är alltid skoj, sista tillsammans med honom så jag åkte med.
Hade bestämt mig för att inte kika så noga på sakerna eftersom jag inte ville hitta nånting jag inte kunde motstå och få med mig massa mer att bära men det var lättare sagt än gjort. Kom hem med lite ändå... fast det var så små saker så det märktes inte ändå!

Köpte en kofta för 30:- som passade perfekt!
(Sån rolig uppfinning selfiepinnen är, även om det är fult att man ser den på fotona)
En form av Monchhichi tror jag... verkar så, men spelar ingen roll, för mig är det en sådan sort så kunde inte motstå, speciell. För 5:-
Jimmy fann en pixibok med Filuren från Monchhichi så den fick följa med hem också. 2:-
Köpte en ljusbricka på ikea men fann en lite mindre (som jag ville ha från början) och som är lite härligt sliten så den tog jag också, för 15:- blev den min.
Jag ääääälskar! Jag har handkrämen i samma doft och jag använder den ofta, älskar doften så när jag fann detta ljuset kunde jag inte låta bli även om det kostade 40:- vilket jag tyckte var lite dyrt, men jag kommer njuta ordentligt när jag tänder det i mitt rum.
Dagens bästa fynd! Dessa kostar 191:- hos återförsäljare men jag fann denna på loppisen för BARA 10:- och den är ny .... Jag blev så underbart glad!
Var tillochmed plomberad! När det är så här blir man glad. Man ger inte mycket pengar men man får mycket saker som gör en glad! Nu är jag lycklig!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer