Dag två - så här är jag som personm

Men Gud vilken svår fråga! Egentligen är det väl lättare att be någon annan som känner mig att besvara denna?!
Skall göra ett försök.

Jag tycker själv att jag är rätt glad och framåt faktiskt. Även om jag i många fall kan vara bitter och bångstyrig men jag försöker iallafall allt som oftast att vara käck, glad och trevlig. Jo, men trevlig är jag ju.
Jag gillar att skratta och har absolut inte långt till ett skratt. Jag tror att jag är världens bästa människa men det där är bara något jag föreställer mig eller skulle vilja vara sant, men det är så långt ifrån sanningen så det är skrämmande. Jag har mina fel och brister som vilken annan människa som helst men jag försöker ändå göra så gott jag kan, och jag försöker göra om göra rätt om jag gör fel och jag försöker be om ursäkt när jag gjort något som kanske inte är så bra. Jag vill ändå vara ärlig och stå för det jag gör! Ärlig, det är något jag faktiskt måste säga att jag är. Numera vågar jag uttrycka mig och berätta hur jag känner när vissa saker kommer upp. Jag skäms inte för mina tankar och åsikter! Ibland kan jag är för ärlig?
Men det är ju en viktig egenskap, ärlighet!

Jag är lugn och sprallig om vart annat. Jag är spontan och det kan vara både bra och dåligt. Jag kan vara rätt lat vilket inte alls är så bra (men jag kan säga som såhär att det var värre för ett par år sen) (Men gud, nu var jag sådär dum-ärlig igen :) Jag kan vara rätt bestämmande men försöker och vill ändå låta andra komma till orda och jag vill inte alltid vara den som bestämmer. Jag kanske kan vara rätt dominant men den biten försöker jag arbeta bort, det är inte attraktivt för fem öre ;) Annars är jag väl som vilken annan person som helst ..

Nu tycker jag att ni som känner mig kan flinka in några meningar här som jag kan få publicera så ser vi om ni har liknande syn på min personlighet som jag har :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer