Dag tre - min favorit-årstid

Dag 03 - min favorit-årstid och varför just den Jag har alltid gillat våren mycket, det börjar bli varmare, solen skiner längre, allt börja växa och få färg, får liv, man blir glad helt enkelt. Det är inte för kallt och det är inte för varmt, lagom för mig som inte tål värme.
Men sen gillar jag sommaren också när man kan vara ute sent utan att frysa, sitta ute med levande ljus, få bada och att man kan ju mycket utomhus men när det är för varmt vill jag inget hellre än att bara sitta inomhus i en fläkt för jag mår inte bra av för mycket värme.
Så kommer vi till hösten också en av mina favoriter. Då börjar det bli lite kallare, lite krispigare väder, man kan tända massa ljus inomhus och gosa ner sig i soffan under massa filtar, löven ändra färg till vackra nyanser och man börjar smålängta till julen. Vintern är den årstid som inte får vara med. Visst kan det vara vackert med massa snö, vita landskap och det är mysigt med jul, levande ljus och så men det är halt, kallt (för kallt allt som oftast) blaskigt och blött.

Men egentligen tror jag att jag gillar alla årstider på sätt och vis. Man får lite av varje - varje tid på året!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer