Dag tjugotvå - veckan

Dag 22 – Den här veckan (Jag skriver om veckan som gått Onsdag-Onsdag alltså) Jimmy hade ju åkt till Linköping och jag vaknade upp från min ensamma natt men det hade gått bra. Jag packade klart mina väskor och fixade med mina automater och sen for jag iväg till syrran i Falkenberg. Och vi vidare på loppisrunda i Varberg innan vi landade hemma hos henne med mat och kvällsfika.
På torsdagen var vi uppe relativt tidigt och åkte iväg på lite ärenden, köpte pysselsaker, krukor och kollade in loppis, sen pysslade vi och gosade med Melker (deras kanin) på eftermiddagen/tidig kväll åkte jag bort till mamma och pappa då syrran o hennes sambo skulle iväg. Där busade jag med hundarna, satt vid datorn och pratade med pappa. När mamma kom hem fixade vi smörgåsar och picknickmat till dagen efter.
Fredagen gick vi upp tidigt (redan klockan fem) för att åka till Våxtorp och stå på vår allra första riktiga marknad. Mamma sålde sina virkade babyconverse m.m och jag mina automater m.m
Hela dagen var vi där och det var jätteroligt. Meningen var att jag skulle åkt till Falkenberg och sovit där en natt till och åkt hem på lördagen (Jimmy hade kommit hem till Älmhult på fredagskvällen) men jag ville överraska Jimmy och eftersom jag ändå var halvvägs hem så körde jag till Älmhult efter marknaden.
En glad men förvånad Jimmy öppnade dörren när jag plingade på.

Lördagen gjorde vi ingenting speciellt, kollade Tre Kronor, lagade mat, myste, pysslade och hade bara en välädigt skön dag.
Söndagen åkte vi till Alvesta på lite loppisrunda, Växjö och Biltema samt Ikea.
Spelade Bingolotto på kvällen men vann ingenting.

I måndags var jag på anställningsintervju, jag plockade lite här hemma, lagade mat och bakade.

Igår gjorde jag likadant, städade ur kylskåpet och rensade där, bakade, lagade mat och hade mysigt med Jimmy på kvällen. Kollade Tre kronor, pratade och målade.

Nu är det Onsdag och än har det inte hänt mycket.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer