Dag femton - mina vänner

Dag 15 – Min bästa vän (eller bästa vänner) Min allra bästa vän är Freja. Henne träffade jag via bloggen för kanske 5 år sen eller liknande. Jag hade en tävling där hon vann och efter det började vi prata. Den där disktrasan hon vann för Rosa Bandets skull blev starten på vårt liv. Freja är en underbar tjej och hon finns alltid om jag skulle behöva prata. Vi bor över 30 mil ifrån varandra men vi har ändå stark vänskap. Vi bor under samma stjärnor, Freja och jag. Det gör ingenting att vi har så lång resväg (även om jag mer än gärna hade bott närmre) för jag vet ändå vart jag har henne.

Det är lätt att prata med Freja och man kan prata om allt, finns ingenting att skämmas över. Världens bästa vän med andra ord. Freja förstår mig och hon stöttar, hjälper och andas åt mig emellanåt om jag skulle behöva hämta andan lite. Vi ger och vi tar. Marica <3 freja!="" jag="" älskar="">
Jag har en underbar vän i Ida också. Henne träffade jag för två år sen när vi gick på Jobbolaget i Halmstad tillsammans. Vi fann varandra på en gång och vi har alltid roligt tillsammans. Vi skämtar och skrattar, vi pratar om glädje och vi pratar om sorg. När jag flyttade till Älmhult saknade jag henne enormt, sen flyttade hon till Lessebo och även om vi bor ungefär lika långt ifrån varandra nu som då så träffas vi nog oftare nu. Eller, det kommer bli så iallafall. För jag trivs så underbart bra med Ida och jag känner mig otroligt trygg hos henne. Någon att lita på till 110%.. Jag älskar henne, en av världens finaste flickor. Linda, en söt tös jag lärde känna för 4-5 år sen också via bloggen. Vi pratade lite då och då förut men nu den senaste tiden har samtalen duggat tätt och vi har tillochmed träffats vilket jag tycker var väldigt trevligt.
Jag kände ganska starkt för Linda ganska omgående när vi började prata via bloggarna. Jag kände att jag kunde lita på henne och allt eftersom har den känslan stärkts, det är roligt att både prata och umgås med Linda och hon hittar alltid på roliga saker. Jag kan prata med henne om både ditten och datten och det känns bra. Linda, jag älskar dig.
Min lista finns här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer