Dag ett - 6 fakta om mig!

Dag 01 - 6 st fakta om mig som inte många vet

Detta blir riktigt svårt eftersom ni redan vet typ allt om mig. Jag har besvarat en sån här fråga en gång innan samt att jag inte brukar utelämna så mycket om mig själv, men jag skall försöka, sen om svaren är bra eller dåliga är av mindre betydelse, huvudsaken jag kommer på nåt. 1. Jag är lite av en schitzofren person emellanåt och det kan ju både vara positivt och negativt, men i mitt fall är det nog tyvärr mestadels negativt. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det för ena gången vill jag ha det på ett sätt och när man gör så vill jag ha det på nåt annat sätt. Det är jobbigt för mig men framförallt för ex. Jimmy! För har vi bråkat och vi blir sams igen och han frågar hur jag vill att han skall reagera/bete sig om jag blir arg så berättar jag hur jag vill ha det, om han då gör på det viset nästa gång blir jag sur över det för då vill jag ha det på nåt annat sätt.
Kanske inte är så bra att erkänna detta, men det är mest i bråk mellan mig o Jimmy som den här sidan upptäcks ibland. 2. Jag har aldrig trivts så bra i mitt liv som jag gör just nu, speciellt i mitt hem. Jag kan för första gången sedan jag flyttade hemifrån (nästan 10 år sen) säga att jag är hemma! Om vi är iväg någonstans kan jag faktiskt längta hem och känna borta bra men hemma bäst. Det har aldrig skett tidigare. Har jag vart iväg nånstans och måste åka hem hade jag ångest över det och ville för allt i världen bara stanna kvar där jag var. Jag trivdes inte "hemma"! 3. Jag flyttade faktiskt till skogsmulle i Björketorp redan sommaren innan min student. Alltså året innan.
Minns det inte så jätteväl och hade väl inget sommarjobb just då, ville vara med honom och prova på att bo tillsammans. Jag minns att jag lånade massa böcker från biblioteket och bad mamma skicka massor till mig för jag läste som fasiken, det var det enda jag gjorde och kunde läsa ut 3-4 böcker i veckan vilket inte hör till vanligheterna precis. Men enligt mamma trivdes jag inte där så jag stannade inte hela sommarlovet utan åkte hem tidigare och besökte honom varannan vecka som innan. Därför förstår jag hur mina föräldrar reagerade när jag väl ville flytta dit permanent året efter. Det måste ju vart väldigt idiotiskt egentligen? 4. Jag har som de flesta en favoritfärg, men genom åren har den färgen bytts ut flertalet gånger. Den största perioden var när jag gick på mellanstadiet/högstadiet och färgen var grön. Allt och då menar jag allt skulle vara i grön nyans. Jag hade tillochmed fått min mamma att välja saker i grönt om hon köpte nåt till mig. Var vi exempelvis på Ge-Kås och shoppade och jag skulle ha kläder sökte vi oss alltid (t.o.m mamma) till de gröna kläderna. Sen har det vart gult en kort period, brunt och orange (samtidigt) och nu har det vart lila sedan ett tag tillbaka. Har väl iofs alltid älskat lila men inte så starkt som jag gör nu. Jag blir så glad i själen så fort jag ser en pryl som är lila i affären. 5. När jag föddes upptäcktes det att min rygg var sne och att ena benet var längre än de andra. Såna saker var viktiga att kolla upp så jag fick gå på regelbundna kontroller där dem mätte mig och kollade hur ryggen utvecklade sig. I början minns jag inte hur ofta det var men en gång i månaden kanke mer kanske mindre. Jag minns så väl när jag började utveckla bröst hur pinsant det var att bli undersökt. Jag fick nämligen alltid ta av mig allt förutom trosorna och böja mig framåt lite grann så man kunde mäta ryggen och sen fick jag gå fram och tillbaka i rummet för att läkarna skulle kolla gången/benet. Det var prat om operation men som tur var behövdes det inte och jag fick skoinlägg i ena skon. Nu har jag det inte längre men skulle nog behöva det ibland för jag känner av i ryggen när jag promenerat ett tag. 6. Om jag skulle få ett eller två wildcards att utnyttja har valet alltid fallit på Perstbrandt. Så het den mannen är alltså. Men nu har jag svårt att välja för om jag skall vara ärlig så faller Jakob Eklund lite innanför de här ramarna också och är en fin kandidat. Drew Barrymore har alltid varit en stor favorit men jag vet inte riktigt längre.
De här äldre som spelar macho i svenska kriminalare är hetare än andra om ni frågar mig!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer