Dag 19 – My wedding

Dag 19 – Ditt framtida bröllop Oj, oj, oj .. Vilket tema på dagens uppdrag! Mitt bröllop!
Nästa gång skall det verkligen bli som jag vill ha det. Planerat, bestämt och helt underbart. Inte fattigt, snabbt och tråkigt. För ja, jag vill gifta mig igen.

Jag skall ha en riktigt vacker brudklänning, om jag köper en tror jag inte men hyra iallafall. Jag tänker lägga pengar på den åtminstone. Något med lite släp och marängaktig kanske, vackert broderat på, möjligtvis någon detalj i lila eller svart. Jimmy skall ha vacker svart klädsel och vi skall stiga in till brudmarch i en vacker kyrka på Öland (redan bestämt, hihi) som skall vara full av våra familjer, vänner och nära&kära.
Någon sjunger solo och vår låt. Och vi tågar ut lyckliga och nygifta och möts av riskastning alternativt såpbubblor. Där kramas vi med alla och fotograferas. Sen åker vi iväg med vackert ekipage och alla möts i någon bygdegård eller liknande där vi har mottagning med catering. God trerätters meny + vacker bröllopstårta. Toastmaster som ordnat med diverse saker, underhållning, presentöppning, sång och dans sen in på småtimmarna. Vi avslutar på något hotell i bröllopssviten och vaknar sen upp dagen efter som herr och fru Petersson och får njuta av världens godaste frukostbuffe.

Jag vill att färgerna går i lila, silver, vitt och svart!
På skrivbordet här på datorn har jag en mapp som heter bröllop, där samlar jag allt som kan tänkas höra till ett bröllop. Springer jag på en vacker klänning, en spännande tårta, en brudbukett jag gillar eller nåt annat intressant så kan jag spara det där så jag har lite tips och ideer inför vårt framtida bröllop. Smart! Min lista hittar du här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer