Då vart vi igång!

Hej Hej <3


Vilken strålande dag, inte sant? Förvisso är det ganska kyligt ute men ändå uppfriskande och härligt på något sätt. Solen skiner iallafall och det uppskattar jag.
Klockan ringde 8 i morse som bestämt och då ville jag bara strunta i det och sova vidare. Jag låg 10 minuter och drog mig innan jag steg upp, fick på mig lite träningskläder, gick på toaletten och 08.20 var jag utanför lägenheten och redo för en morgonpromenad.
Hemma igen blev det frukost som idag bestod av ett glas ingefärsshot, 2 knäckebröd med ägg och kaviar, en kall latte samt en fralla som min svärmor hade bakat. En bra frukost för mig som annars inte äter.

Under dagen har jag haft ett zoom-samtal med J från skolan. Vi ville testa att ha det för att veta vad som komma skall då vi ska få introduktionen till nya kursen av läraren via ett sådant samtal imorgon. Vi diskuterade examinationen och praktiken som för oss båda är inställda, iaf den fysiska biten att vara på plats. Sedan började jag föra loggbok som är en uppgift att göra under tiden praktiken är.
Även om vi arbetar hemifrån ska vi föra loggbok så skrev lite kort på den. Sedan påbörjade jag projektrapporten, alltså tentan och fick ihop ca 2-2.5 sidor! Det känns ganska bra faktiskt.
Det tog några timmar och under tiden tog jag en lunchpaus vid 12.30 och vid 15.00 tog jag en till promenad som jag nyss kom in ifrån. Skönt.

Första dagen på mitt nya schema från dietisten med andra ord.
Ja, det känns som en bra början!
Vad jag ska göra nu vet jag inte, väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den. Så får vi se helt enkelt!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Jävla bra disciplin du har ändå! Måste lära mig att bara göra det och inte skjuta fram. Ska försöka ta mig ut på minst 2 morgonpromenader denna vecka
nouw.com/photoemmz
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Just nu känns det som att jag inte direkt har något val =/ Men förhoppningsvis blir det väl bättre med tiden, på`t igen imorgon 😉 Men då kanske jag skippar eftermiddagspromenixen och kör träning istället.
nouw.com/frökenrödlök
Frida,
Så skönt att ha kommit igång med tentan, hejar på dig! Och du, vad snygg du är pinglan <3
www.morsanpahjul.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Men, ska du säga <3 Tack! Ja det är underbart skönt. Det är ju en tenta som sträcker sig över hela praktiken och som ska lämnas in i maj någon gång men skönt att vara i gång =)
nouw.com/frökenrödlök
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Åh vad härligt med en morgonpromenad. Här har det blåst så kallt hela dagen har nästan varit jobbigt att vara ute 😅
nouw.com/juliaelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, de kalla vindarna är inte goa, men desto skönare när man kommer in =)
nouw.com/frökenrödlök
Liv,
Vad härligt att starta dagen med en promenad! Jag tog mig också ut på en liten promenad i solen idag, så nice.

Spännande med nytt schema, hoppas det blir bra 😊
ambivertaliv.blogg.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh vad gött, ja det är så skönt ute =)
nouw.com/frökenrödlök
Hannas krypin,
Men så mycket du hunnit med! Grymt att du tog dig ut på två promenader. Såhär i coronatider är jag verkligen glad för tekniken. Vad hade man gjort med allt annars. Tråkigt att din fysiska praktik blev inställd, kommer du få chansen att göra den senare istället?
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, eller hur! Jag hade dött om jag inte hade haft mobil, dator och tv. Haha! Nej, eftersom vår vfs är denna kursen så är det nu den genomförs och pga av corona så får vi göra det bästa av situationen. SJälva praktiken är inte så farlig att missa, men alla har planerat att göra projekt på sin praktikplats och det är det som är tentan i denna kursen och det blir ju svårare att genomföra när man inte är på plats, men får försöka göra det bra ändå, ändra om lite och så. Göra utbildnings och aktivitetspaket som man kan skicka till verksamheterna och så
nouw.com/frökenrödlök