Då var det tentaplugg igen!

Hej Hej <3

Idag började jag min dag kl 6.00 då klockan ringde. Upp och få på mig kläder, tog liiiite yoghurt till frukost och gjorde mig klar för att ta tåget 6.49 till skolan. Var i skolan 7.50 ca och satte mig då i det vi kallar Health Lab och käkade lite mer frukost i form av kvarg och fröblandning. Hade köpt en varm choklad på vägen också. Satt i en "bigboy"-puff i HL-trappan och lyssnade på ljudbok medan jag åt.
Ingen annan där, bara jag. Satt väl där ca 50 minuter innan det kom någon från klassen. Vi började 9.15 så inte så konstigt, men så är det ju när man måste anpassa sig efter tågen. Skön start på morgonen dock så klagar inte.

Vi hade tre timmars seminarium i datorsal där vi fortsatte vårt studerande kring statistik. Vid elva började jag bli hungrig igen och kände av tröttheten, men var bara att hålla ut. Strax innan tolv fick vi sluta och jag satte mig då med mina närmaste vänner i klassen och åt lunch ihop med dem. De är i en studiegrupp så de började att tentaplugga ihop och jag gjorde lite för mig själv. Min studiekamrat var på möte så fick påbörja själv. Kl 13 förflyttade jag mig till det studierum på biblioteket vi hade bokat och har fortsatt att plugga. Väntar ännu på min studiekamrat som inte är klar på sitt möte ännu och nu vet jag inte riktigt hur jag ska gå vidare med tentan så inväntar henne så vi kan fortsätta. Därför väljer jag att helt spontant uppdatera bloggen ;) Varför inte liksom!

Vi har som sagt tenta i grupp om 2 studenter om statistik. Om korrelationstest och T-test. Om det är oberoende eller beroende T-test. Om nollhypotes och standardavvikelser. Yepp! Sånt får man också lära sig när man läser till hälsopedagog på Halmstad Högskola.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 224 visningar

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Låter ändå som en lugn & kreativ dag 🙂
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var riktigt skönt =)
nouw.com/frökenrödlök
Diana,
Jag gillar att plugga men avundas dig inte just nu...statistik är ju faktiskt ganska klurigt. Tycker dock att det verkar vara en väldigt behaglig start på dagen
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är riktigt klurigt men vi löser nog det bra änd =)
nouw.com/frökenrödlök
sofiefriden
sofiefriden,
Duktig du är, ibland är det lättare om man sätter ihop två kloka huvud 🙂
nouw.com/sofiefriden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja men visst är det så =)
nouw.com/frökenrödlök
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Vilken lång dag & vilken kämpe du är 😊 kan dock tänka mig att det var ganska skönt att sitta där på morgonen och äta i lugn & ro 😊
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det var en riktigt bra start på dagen faktiskt =)
nouw.com/frökenrödlök