Då var den dagen över!

Men jag hade det trevligt! När mina föräldrar och syskon kom mötte vi dem nere på gården då Jimmy startat grillen och då började dem sjunga, så gulligt :)
Vi skålade och pratade massor i väntan på maten och under tiden öppnade jag presenter!
Vi hade förberett maten ganska bra så var bara att grilla och vänta på ugnen i princip.
Vart så himla glad och nöjd över alla fina presenter jag fick - tusen tack <> Käkade god mat och pratade och skrattade. Var så himla trevligt. Förflyttade oss till soffan och fortsatte prata och där hade jag och Jimmy förberett en liten tävling som hette "Vem känner Marica bäst?". Gick ut på att dem skulle svara på 20 frågor som handlade om mig och den som hade flest rätt vann, enkelt men väldigt skoj!!
Mamma och syrran hade mest poäng så dem fick lite choklad! Hehe.

Så dukade vi fram fika.. Jag hade bakat chokladbollar och peanut butter cups och så en tårta och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd över tårtan. Den var god och den var fin och alla gillade den =) Sånt är kul när man annars misslyckas med bak.
Dem stannade över natten och idag har vi käkat frukost, pratat och så vart en sväng på Drömpalatset och käkade glass. Sen åkte dem hem ... Nu sitter jag här =/
Helgen gick jättefort och imorgon ringer klockan 4.30 igen och det är dags för jobb!! Lite söndagsångest har jag efter fyra veckors ledighet (som också gått fort) men samtidigt ser jag fram emot att komma tillbaka igen... Jobbar ju bara 1.5 månad till så får passa på att njuta under sista tiden!!
Pyntande altanen med lite ballonger :)
Och trappan med minivimplar =)
Satte även upp dem nya sifforna som jag målat, så nu hoppas jag ingen kan missa vart nummer 18 är =)
Min älskade lampa pyntades också =)
Inte snygga men goda - Peanut Butter Cups - hade dock lite för lite choklad .. bättre nästa gång!
Chokladbollar är alltid gott.
Tårtan =) är supernöjd! Är vit chokladmousse och vaniljkräm mellan - sockerkaksbottnar!
Wihoooo =) Mina presenter =)
SUPERDUPER TACK TILL MAMMA, PAPPA, ANDIS & MALIN, EM & KIM, SVÄRFÖRÄLDRARNA OCH JIMMY!! (Av Jimmy fick jag även resan till Piteå i början av semestern)
En vit tunika av syrran =)
En grå kofta av syrran. (har en likadan svart och en lila så ble så glad över en grå också då jag ÄLSKAR dessa)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer