Då har jag levt min första månad ..

.. helt utan godis. Det har vart både bra, lätt, svårt och dåligt om jag skall vara ärlig. Många gånger har jag frestats på olika ställen men aldrig har det vart så stort att jag ätit något godis. Ibland har jag inte känt något behov/sötsug överhuvudtaget och dem dagarna har vart lätta.
Nu är jag dock väldigt nöjd över att klarat en månad utan godis. Och faktiskt inte så mycket glass och sånt heller. Men glass har det faktiskt blivit vid tre-fyra tillfällen men då i måttliga mängder och inte som förr - stoooora lass.
Många tycker säkert att detta jag håller på med är löjligt, att vara stolt över en månad utan godis, att få belöning för att jag klarat och så. För att många bara gör det utan att ens blinka. Men då tänker jag att vi alla är olika. Ni funkar på det sättet och jag på detta och alla sätt är bra utan de dåliga! Vi är duktiga men med olika förutsättningar!
Här kommer då resultatet över min månad utan intag av godis och dylikt. Jag har gått ner 2,6kg (då är det -4,9kg sedan 30/9) och jag har försvunnit 0.5-1 cm på lår, rumpa, bröst, hals och vad men tyvärr gått upp några centimeter på överarmen av nån konstiga anledning. Jag tror att jag mätt fel eller så har jag fått muskler :) Men så kommer vi till midjan då! Jag har minskat 5 cm i midjan!! HURRA!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer