Då började den där veckan då..

.. som man visste skulle komma en dag!
Dagen då man gick upp tidigt för att köra sambon till tåget, pussa lite extra på honom, krama om honom hårt och sen säga hejdå och se honom gå på tåget tillsammans med sina väskor. Buhuuuu!
Den dagen är idag. För en timme sen. Fast det var inte så jobbigt att lämna av honom, han var rätt nervös för att missa tåget tror jag så det blev inte det där avskedet jag hade hoppats på men men .. Skönt att han är iväg iallafall så man vet att han åtminstone sitter på tåget. Han har en timme kvar sen är han framme i Linköping!
Jag hoppas, men vet att det kommer gå bra för honom och han tyckte det var spännande. Skall bli kul att höra om allt sen när han kommer hem, Fast han lovade mig att ringa varje dag, annars skulle han inte överleva sa han :) Sötnöt! Så, nu kommer ena sängen vara helt tom fram till lördag eftermiddag. Iofs kommer han hem på fredagkväll men då är jag ju borta så då får han sova ensam i den enorma sängen! Jag behöver bara sova ensam där i inatt för sen åker ju jag iväg och sover borta, mycket lättare att inte vara hemma kan jag tycka.
Och jag ser fram emot att få åka till syrran.. Nu sitter jag som ni förstår här och skriver, skall kolla ett avsnitt av Tre Kronor (Andra avenyn kollade vi klart på häromdagen) och så när Anette hör av sig när hon åker hemifrån blir det att ställa sig i duschen och klä sig ordentligt och sen välkomna henne till mitt hem. Mys!
Jag är gräsänka!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer