Currylinjen som berör oss alla

Godmorgon gott folk!
Har ni sovit gott? Har ingen koll på vädret idag då rullgardinen fortfarande är nerrullad och jag sitter under täcket i sängen och har ingen lust att ta mig härifrån för att kika ut genom fönstret. Vädret är inte så viktigt alla gånger!
Sovit lite bättre inatt, inga smärtor i ryggen. Det är rätt märkligt, vi köpte ny säng som var anpassad för våra kroppshyddor och för oss, men ändå får jag fortfarande väldigt ont i ryggen vissa nätter. Jag vet att det handlar om just min kroppshydda så påpeka inte det. För längesen när jag skulle kolla på en film innan jag somnade på kvällen lade jag mig tvärs över sängarna för att lättare kunna se tv:n och det fortsatte eftersom jag tittade på en film kvar kväll.
Nu händer det att jag lägger mig så även om jag inte kollar film för jag har allt som oftast inte ont när jag vaknar på det sättet. Konstigt! Jag tror lite på medialt arbete och currylinjer vilket jag tror just min säng befinner sig i - ett currykryss!
Det kan påverka min sömn - vi har funderat på att ändra om i sovrummet men jag vet inte riktigt på vilket sätt det kan bli. Läste lite om currykryss och det står att det kan räcka med att flytta sängen bara en meter för att man skall känna sig bättre! Spännande!
Hade jag haft mätinstrument så hade jag säkerligen fått utslag just här i mitt sovrum. Reagerar ni på currylinjer/kryss? På vilket sätt?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer