Byt elavtal till det som passar dig!

Om du vill vara ekonomisk när det gäller ditt elpris rekommenderar Göta Energi rörligt elavtal.
Det innebär att du får ett elpris som alltid följer elbörsens utveckling. Dessutom med marknadens lägst påslag. Göta Energi har något de kallar Spot On och med hjälp av det är du med när priset svänger. Det ger dig enkelhet, flexibilitet och en garanterad bra deal.

Några av punkterna du får när du tecknar Spot On:
* Månadsavgift baserad på din årsförbrukning
* 12 månaders bindningstid
* En fast låg elcertifikatsavgift
+ det jag redan nämnt om billigaste rörliga priset och lägsta påslag (endast 1 öre)

Har du koll på dina elavtal i dagsläget?
Jag själv vet bara vilket bolag vi har, det är sambon som står för den biten eftersom det är föranmält eller vad man ska kalla det för att vi hyr lägenhet av hans företag. Då kunde vi (om jag fattat det rätt) inte själva välja, synd! Min sambo är väldigt medveten när det kommer till kostnader och liknande, han tar inte bara första bästa när det gäller att teckna olika saker. Nej, han är noga med att jämföra och hitta det bästa, inte alltid nödvändigt att det måste vara det billigaste men kan han få både det bästa och det billigaste är det ju det bästa! Jag har hört talas om Göta Energi tidigare, men dock aldrig själv använt dem då jag alltid bott i lägenheter där det redan är färdigt och klart. Men vem vet, när/om vi köper hus någon gång i tiden skulle jag kanske använda mig av dem. Det är nämligen väldigt smidigt att kolla vad ens kostnad skulle bli.

Göta Energi´s hemsida kan du räkna ut din månadskostnad (om du anlitar dem).
Exempel: Du förbrukar 100 kWh i månaden - då har du en månadsavgift på 49;.
Du tar sen elpriset (deras exempel 52,8 öre/kWh+ 1 öre påslag) gånger 100. Det blir i detta fallet 54:- + 49 för månadsavgiften. Vilket blir 103:- för 100 kWh.

Vill du veta vad det skulle kosta dig går det att knappa in ditt postnummer så räknar de ut det på hemsidan. Jag testade själv, jättesmidigt!
Jämförpriset är inkl. elpris, moms och avgifter. Avgiften gör att priset per kWh varierar beroende på hur stor förbrukningen är. Nätkostnad ingår ej. Alla dessa priser gäller för december månad.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 278 visningar

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Haha 😂 så gör min sambo med. Läser på noga innan han beställer något eller köper något. Bra ibland. Dåligt iblsnd. kan jag tycka 🙂
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag tycker nog det är rätt bra varje gång, medveten om pengar och vad man betalar för liksom.. Men ibland kan det ju göra att bra erbjudanden rinner en ur händerna om det tar tid att jämföra allt.. =)
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Jessiekaos
Jessiekaos,
dom byte jag till för några år sen, jag är verkligen super nöjd, först är dom jätte trevliga och sen kom vi också ner i pris vilket såklart man inte klagar över 😃 <3
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att höra =)
nouw.com/frökenrödlök
Michelle ,
Tack för tips men har redan ett bra el avtal 😉
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad skönt att du har det.
nouw.com/frökenrödlök
Åse
,
Vi har också ett annat elbolag som jag anser själv kanske inte är de bästa men just nu är vi bunda till det.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Då får man ju dessvärre behålla det =/
nouw.com/frökenrödlök