Bröllopsresa!

Första tanken när vi pratade bröllopsresa var att vi gärna hade velat åka på kryssning. En sån där lång kryssning på en vecka - 10 dagar i medelhavet eller karibien! Hade vart awesome och en upplevelse för livet. Då både jag och Jimmy älskar havet hade det passat oss perfekt. Och trots att priset är ca 17.000:-/person så övervägde vi att ändå välja detta och spara ihop pengarna.
Men sen efter att jag vart i Piteå har dessa tankar ändrats. Jag nämnde för Jimmy efter att jag hade besökt Storforsen att jag gärna hade velat åka dit med honom då jag visste att han skulle gilla stället. Det är liksom han på något sätt. Då frågade han om vi inte skulle ta en tripp till Norrland på bröllopsresa istället och jag var inte sen att haka på dem tankarna!
Det skulle vara häftigt. Sverige är väldigt vackert så hade vart kul att få se mer av mitt land än att åka runt i andra länder (även om jag mer än gärna också hade gjort det med). Roligt att Jimmy tog upp förslaget och att han faktiskt ville det. Då vi varje sommar åker ut och campar så slår vi två flugor i en smäll och firar bröllopsresan i tält.
Vi bilar upp till Norr, stannar på vägen där vi hittar en passande camping, slår upp vårt tält och upptäcker nya platser. Vi åker till Storforsen, vi hälsar på Ida och Lennart, vi åker upp till Lapporten och stannar på olika campingar utmed vägarna! Åååh... Jag längtar redan och är så glad att vi valde detta istället! Man behöver ju inte åka utomlands bara för att man gifter sig, när Sverige är så vackert!
Om du är gift, vart åkte ni? Om ni vart iväg vill säga - vart skulle du annars vilka åka?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer