Brandutbildning är ju bra och dess produkter!

När man får ett uppdrag att skriva om önskar man först och främst att det skall handla om någonting man inspireras av och tycker om, men jag gillar att hitta nya saker och även om alla saker inte tilltalar mig tycker jag om att dela med mig och nån av mina läsare kanske blir glad. Förhoppningsvis. För vissa kanske bloggen anses tråkig med tips på orelevanta saker men ibland vill man helt enkelt.
Som nu! Jag har ingen erfarenhet av högtemperaturisolering, luftfjärdring eller elastisk limning men det är ju bra att veta att det finns sidor om detta. Vem vet, någon gång kanske jag behöver komma i kontakt med ovanstående och då är det bra att Karnag.se finns. I dagsläget har jag ingen användning av nånting därifrån men med en blogg så spar man ju sina tips för framtida bruk.
Jag hittade dock någonting som jag tycker är bra på hemsidan, som jag faktiskt kan relatera lite grann till och det är räddningsprodukter. Dockor och kläder som man kan träna brandsläckning med är ju toppen. Jag minns när jag jobbade på fabriken och vi genomgick en brandutbildning, då fick vi släcka brand i en docka vars kläder fattat eld och det var lärorikt. Man fick reda på hur man skall släcka med en brandfilt så att inte branden återkommer, man skall nämligen kväva den och dessutom är det viktigt att man släcker ifrån sig så att säga.
Och att man inte lyfter på filten innan man är helt säker på att elden är släkt, för risken finns att det blossar upp och tänder eld i dina kläder också och ger dig brandskador.
Så det är ju bra att man kan köpa sådant via denna sidan iallafall :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer