Bra att ha-saker från Loppis.

Jag trotsade känslan av att ligga kvar i sängen! Faktiskt! Syrran undrade om jag ville följa med till Brohjälpen! Så jag hoppade in i duschen, bäddade sängen och drog iväg. Hade ju lite skit från förra loppisen vi stod på som jag ville bli av med så jag lämnade in det där och sen hittade jag lite saker jag var i behov av.
Så är rätt nöjd.
Strax kommer dessutom en kompis hit, vi skall laga lite mat tillsammans. Börjar faktiskt bli lite hungrig!

Ville ha någon form av bricka under diskstället så vattnet kan droppa ner på. En silverbricka som passade perfekt - 30kr
Hade en sån här bra lökhackare från Tupperware när jag bodde i Björketorp, men så slutade man äta lök så gjorde av med den. Nu älskar jag ju som ni vet rödlök så kunde inte motstå den - 20:-
Ägde faktiskt ingen "riktig" plånbok förut utan en liten portmonäliknande sak köpt på TGR så när jag såg i kassan att dessa kostade 10:- /st passade jag på att ta denna!
Myspys måste man ju ha utomhus också så blev en söt lykta för en 20lapp som just nu står på bordet på min balkong, dock utan ljus! Skall nämligen klippa av pinnen inuti och sätta dit ett led-blockljus med timer. Myyys!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer