Borta bra men hemma bäst

Hej!

Som ni vet åker Kjell iväg till skogen lite då och då, nästan varje lördag för att jobba med sin pappa på marken de äger. På deras mark har de även ett hus som jag kallar stugan och som jag ibland åker med till för att komma hemifrån, bara vara och läsa.
Innan jag tog studiepaus kunde jag åka med för att sitta där en hel dag och bara plugga. Det finns inget internet och täckningen är urdålig vilket gör att jag inte störs av internet utan kan studera i lugn och ro. Så skönt! Kommer garanterat bli av nu när pausen är över och jag drar igång igen.
I fredags beslöt vi oss för att åka dit och stanna över natten. Kjell behövde jobba i skogen och jag tycker som sagt det bara är skönt att komma bort lite. Jag plockade med mig böcker och satt och läste i flera timmar, jag pratade med korna som går omkring i området och vi lagade mat. På kvällen drog vi på en liten åktur med bilen och sedan kikade vi kortis på tv.
Kjell fortsatte jobba ute under lördagen och då satt jag ute och läste en stund men blev för kallt så gick in istället. Precis innan lunch hjälpte jag honom med att klippa gräset med åkergräsklipparen. Så jäkla roligt det är att köra en sån, det är andra gången jag gör det så det går inte så fort och jag är ganska rädd emellanåt, men denna gången vågade jag öka hastigheten från 1 till 2 iallafall. Haha!
Och så körde jag bara där det var jämt att köra, resten fick han ta.

Vi kom hem igårkväll, tidig kväll och packade upp våra saker. Sedan körde vi och handlade och jag hämtade lite paket som kommit. Ett samarbete samt två paket inför bröllopet. Så roligt. Sedan blev det att vi käkade och kollade på Wallander innan vi somnade.Idag hade jag inga direkta planer mer än att förbereda inför morgondagens jobb igen. Dags att jobba mina två sista veckor på sommarjobbet hos Kjell för sen tar min studiepaus slut och det är dags att återgå till studierna igen! Vi fick dock ett litet ryck och körde till Sandvik för att kika på hantverket och fika lite där. Under sommaren har de fik med hemmagjorda kakor och hantverksutställning/försäljning och idag var det sista dagen så vi passade på innan de stänger för i år. Passade även på att kika på den vackra utsikten och gå in i köket i sockenstugan för att kolla vad som finns gällande porslin m.m så vi har ett hum om det inför bröllopet. Nu ska jag publicera detta, läsa lite bloggar och sedan läsa lite!


Hoppas ni haft en bra helg!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer