Börja sälja sexleksaker igen?

Ni som följt mig och min blogg i några år vet att jag förut var återförsäljare för ett företag som sålde sexleksaker. Jag åkte hem till folk och visade kollektionen där gästerna fick känna, klämma och smaka produkterna och även ställa frågor, skratta massor och ev. beställa sina favoriter.
Jag tyckte det var jätteroligt och höll på ett bra tag faktiskt, till slut blev det dock för mycket. Det var inte lika roligt att åka iväg, jag fasade inför varje party, jag mådde dåligt hela vägen hem till värdinnan och liknande (dock släppte allt när jag väl kom igång) och det gjorde att jag lade ner det. Jag tror att mycket berodde på hur jag mådde i mig själv just då, hur jag hade det runt omkring mig och hur livet i allmänhet såg ut då.

Nu har jag mognat, jag mår bra i mig själv, jag har det bättre omkring osv så jag funderar starkt på att ta upp detta extra arbetet igen. När jag var på topp var det jätteroligt, jag träffade massa nya människor, jag tjänade extrapengar, jag fick saker att tänka på, fick prata om sånt jag tycker är roligt, jag fick glädja andra osv.
Har kontaktat ett företag som verkar bra kring detta men har inte bestämt mig för vilket företag det kan tänkas bli. Så ..

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer