Bör man tänka ekologiskt i allt?

Jag önskar att jag tänkte ekologiskt i allt jag gör, men ärligt talat gör jag det faktiskt inte. Nej, jag bryr mig inte så mycket om det heller om jag skall vara ärlig, att jag väljer andra märken istället för att det är ekologiskt. Jag tror det för min del handlar om ekonomin mer än nåt annat.
Ekologiska produkter finns lite överallt, så även smink.

Jag sminkar mig inte överhuvudtaget så jag tänker inte på om det är djurtestat eller ekologiskt eller vad det kan tänkas vara. Jag tycker jag är fin som jag är och jag kan tänka mig att sminka mig lite inför något speciellt, men det var längesen jag lade någon makeup överhuvudtaget. Det är mina naglar som får bli utsmyckade.
Men även om jag inte "bryr" mig och väljer bort de ekologiska tycker jag ändå det är bra att det finns som sagt, och köper man smink kanske folk tänker att dem likväl kan inhandla de ekologiska istället. Jag vet inte! Jag tror inte jag hade gjort det enbart av att de är ekologiska för om jag hade velat köpa så hade jag säkert gjort det för att jag blivit tipsad om en viss produkt eller läst om den och tyckt den verkar bra! Det är alltså inte just märkningen ekologisk som styr mig.
Dessa exempelvis är ekologiska. Läppbalsam med olika smaker. Jag hade velat ha en sån för dem är så söta och lär ju smaka gott... men att dem är ekologiska är ju bara ett plus isåfall. Läppbalsam med smak av exempelvis choklad, mint, kokos, earl grey, root beer, vanilj, grönt te, lakrits, lime, cinnamon och black cherry finns på ekologiskt smink.se och kostar 49:-/st Jag skulle gärna vilja prova någon/några av dessa.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer