Bokrecensioner #84 - Caroline Säfstrand


Klubben för lyckliga slut av Caroline Säfstrand

En roman om att gå vilse i livet men genom nya vänner, skrivterapeuten Sam och ”Klubben för lyckliga slut” hitta tillbaka igen. Eller snarare hitta nya vägar. Cecilia har förlorat sin man i alldeles för tidig ålder, Lisbeth inser att hennes liv har stagnerat och Ivy är en person som oroar sig för allt. Dessa tre väldigt olika kvinnor befinner sig alla vid ett vägskäl i livet när de får en reklamlapp på sina bilar med inbjudan till skrivkursen ”Klubben för lyckliga slut”. Utan att de vet om det tar deras liv nu en helt ny riktning. En dag i veckan träffas de i klubben, djupa hemligheter från det förflutna nystas upp och steg för steg lär de sig att älska, leva och skratta igen. Men kommer de att kunna forma sitt eget lyckliga slut?

Min recension:

En välskriven och bra bok, fina människor och härliga miljöer.
Roligt att få följa så många olika karaktärer och boken är uppbyggd på sådant sätt att det är lätt att följa dem, det blir inte rörigt och man vet vem som är vem och vem som gör vad helt enkelt.
En bok om att våga gå utanför sin comfortzone, testa någonting nytt, bara låta allt hända och njuta av allt. Jag hade jättegärna träffat Sam och gått på hans skrivkurs, det låter riktigt härligt och välbehövligt! Men måste ändå säga att det var ett ledsamt slut, kommer man får reda på vad som hände med Sam och Cecilia måntro? Någon som vet om det blir en fortsättning?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer