Bokrecension #95 - Caroline Säfstrand

Vingården för vilda drömmar av Caroline Säfstrand

Sommaren på en skånsk vingård väcker drömmar till liv och får sanningar att bubbla upp till ytan. Erica sätter sig på tåget och lämnar hastigt sin man och livet i storstaden. Hon vet inte vart hon är på väg, bara att hon måste komma bort för att orka möta sorgen hon bär på. I Arild, femtiosex mil söderut, hamrar Marcus ner en skylt i marken: "Rum uthyres!" Det är färgstarka grannen Beatrix idé för att få ekonomi i vinodlingen som Marcus och hans farfar driver. Samtidigt sitter Lilian ensam i lägenheten i Helsingborg och iakttar allt som pågår utanför hennes fönster. Med pennan tecknar hon det som livet inte gav henne. Vad hon inte anar är att en ung kvinna i Stockholm just påbörjat en resa söderut, och att detta kommer att förändra livet för Lilian och flera andra.

Min recension:

Detta är en författare jag har kommit att gilla väldigt mycket.
Jag läste för en tid sen del 1 av den här och har nu nyligen läst del 2.
Jag gillar båda två men denna är snäppet bättre måste jag säga.
Så mysig miljö där allt utspelar sig, så härliga karaktärer och jag älskar berättelsen.
Om att våga gå en annan väg, våga testa på någonting nytt, att våga känna efter och göra det som känns bäst för en själv.
En bok som handlar mycket om vänskap, om drömmar och svek.
Om hur ett litet beslut kan avgöra allt.
Det här är verkligen en feelgood ut i fingerspetsarna och jag hoppas verkligen Caroline forsätter skriva på det här sättet och släpper fler av den här serien!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer