Bokrecension #78 - Katarina von Bredow


Syskonkärlek av Katarina von Bredow

Amanda älskar sin bror Ludvig och med tiden upptäcker hon att han känner detsamma för henne. De dras till varandra allt mer och till slut kan de inte stå emot längre utan inleder ett förhållande. En bok om kärlek och lust, men också en fråga om vad som är rätt och fel. Vem bestämmer över andras lycka?

Min recension:

Jag hoppas verkligen inte det är en självupplevd bok, för det här är riktigt konstigt.
Och tyvärr tror jag det faktiskt sker på riktigt också, att det uppstår kärlek mellan ett syskonpar mer än som just syskon. Jag tycker att den var bra skriven och lite små mysig emellanåt men grunden är som sagt Amanda och Ludvigs relation som jag tycker är riktigt vidrigt att läsa om, om jag ska vara helt ärlig. Jag får äckelkänslor när jag läser vad som händer i boken.
Måste vara ganska svårt för en författare att skriva sånt här.Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Den där boken läste jag för många år sedan. Minns inte vad jag tyckte, men hennes böcker brukar ju vara riktigt bra

nouw.com/mynameisjossan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Första jag läste av henne, tror jag
nouw.com/frökenrödlök
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag har läst alla hennes böcker

nouw.com/mynameisjossan
Marie,

Ja det vore ju hemskt iofs för det är ju inte OK, men man vet ju aldrig finns så mycket människor. Samt kusiner får ju bli ihop, en kusin till mig han har alltid haft ett gott öga till mig, numera såklart inte då vi alla har familjer, men när vi var i tonåren och uppåt 20 där typ, han sa alltid snyggkusinen om mig och för mig klingade det alltid fel och jag kunde liksom inte ta det helt eller vad man ska säga. Dock får man ju så han gjorde eller sa ju inget fel, men det blir ändå ett övertramp eller vad man ska säga.

sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kusiner har jag inget emot men syskon.. usch..
nouw.com/frökenrödlök