Bokrecension #72 - LillyEmme


En nästan perfekt mamma av LillyEmme

Poppy är hemmafru i Cambridge och ägnar dagarna åt att skjutsa runt sin dotter Ruby till skönhetstävlingar. Men när Ruby oväntat vinner en tävling bryter helvetet lös. Vänskapsband brister, ett kattköp slutar i fiasko, skvallret löper amok och en oönskad släkting gör sig påmind. Hur ska Poppy reda ut röran hon befinner sig i? Och kan livets svärta bli ljusare av något så glättigt som skönhetstävlingar? En nästan perfekt mamma är en humoristisk feelgoodroman om en kvinnas extraordinära vardagsliv. Men den handlar också om ensamhet, tillit och att våga stå upp för sig själv.


Min recension:

Den här författaren älskar jag verkligen, hon har ett väldigt bra sätt att skriva sina böcker på! Det är roligt att få ta del av Cambridge som jag vet är en stor del ifrån författarens egna liv, att lära sig lite medan man läser är ju alltid ett plus.
Författaren får mig att reagera på väldigt många olika sätt när jag läser och när en bok påverkar mig såhär har författaren gjort ett väldigt bra jobb.
I början var jag förbannad (jäkla Stacy), i mitten skrattade jag (payback-bitch) och i slutet grät jag (stackars Maureen). Det har vart roliga händelser och situationer rakt genom boken och den var svår att lägga ifrån sig. Härlig karaktär i farmor Maureen också, haha! Älsk på den!
Om det är någonting jag ska anmärka på så skulle det vara att jag tycker att Poppy skylle paybackat liiiite mer, sådant är ju så skoj!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vilket bra boktips =) och det låter som en bok jag kan läsa eller lyssna på =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det tycker jag du ska göra
nouw.com/frökenrödlök
Popprinsessan
Popprinsessan,

Å vad roligt att läsa dina tankar om boken! Den ska jag lägga till på min lista! Känner författaren lite men har inte läst denna boken av henne.

nouw.com/popprinsessan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Känner också henne och hon är duktig författare
nouw.com/frökenrödlök