Bokrecension #61 - Anna Jansson


Blod på dansbanan av Anna Jansson
Hur spännande kan en dansbandsvecka i Malung egentligen bli? Med tusentals dansanta besökare - inställda på gemenskap och kanske lite romantik - mer spännande än vad Maria Wern och bästa vännen Erika kunnat drömma om. När de får veta att den hyllade sångerskan i Erikas favoritband, Therez, planerar att lämna sitt band misstänker de att det inte kommer att tas väl emot av alla. Men Erika får annat att tänka på då en attraktiv man uppvaktar henne. Och när hon tappar armbandet han gav henne ger hon sig ut i nattens mörker för att leta efter det ...

Min recension:
Jag har aldrig läst någon bok (eller novell som detta är) skriven av Anna Jansson tidigare tror jag men jag har sett Maria Wern-filmerna som jag älskar. Detta var en spännande historia som utspelar sig på dansbanorna i Malung. Jag har själv aldrig vart där men ville åka dit för några år sen. Inte för att dansa men för att njuta av musiken, älskar dansband. Så det var ju lite igenkännande när jag lyssnade på denna novellen. Jag gillar deckare, mord och spännande berättelser så denna passade mig väldigt bra. Maria Wern gör alltid bra ifrån sig och även om jag sett alla filmerna så blev jag ändå sugen på att läsa fler böcker av Anna Jansson, om Maria Wern!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,

Låter som en spännande bok. Men jag vet inte om jag skulle klara av att lyssna på boken. Därför att jag skulle bli så sugen på att dansa. Sen bli avundsjuk på vänner som varit där & upplevt det. Det skulle med vara kul att åka dit & se med egna ögon hur mycket folk det egentligen är där 😃. Sen se & lyssna på bra band med 🎶🎤😃. Alltid kul.

Hade ingen aning om att Maria Wern hade någon iblandning med Malung & dansbandsveckan. Men nu vet jag det 😊. Jag gillar med Maria Wern filmerna.

Så det finns alltså fler böcker än filmer?! 😊

Kram❣️

nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det har hon inte mer än att det är ett ställe som författaren bestämt att ett mord ska utspela dig på.. Detta är dock bara en novell som Anna skrev i samband med någon lopp.
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Amanda,

Jag har heller inte läst något av Anna Jansson men sett hennes böcker. Visst är dansbands musik bra? Tycker själv om det 😃

amandizan.wordpress.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det lyssnar jag mkt på
nouw.com/frökenrödlök