Bokrecension #55 - Malva B

Begär av Malva B

Möt det världsvana paret på semester i swingersparadiset i Frankrike, Frida, som åker till Uganda för att skriva och får uppleva den stora passionen med guiden Peace, den unga tjejen som testar sitt livs första trekant - och många fler. Alla söker de den sexuella extasen.

Min recension:
Jag har alltid älskat erotiska noveller så när jag fick möjligheten att läsa Malva´s novellsamling med 12 olika noveller blev jag sjukt nyfiken. Jag gillar noveller för att de är lagom långa, det är mycket som händer på kort tid, inte mycket utdraget utan pang på. En fördel ibland, enligt mig.
I Malvas samling är det 12 noveller som sagt och dessa utspelar sig i olika länder och man får följa med vissa av personerna i flera (har jag iallafall uppfattat det som när jag läst) och det gillade jag. Att hon återanvänder samma karaktärer eller hur man ska säga. Och spännande att de händer i andra länder än just Sverige gillade jag också. De flesta erotiska noveller jag läst har händelserna allt som oftast utspelat sig i Sverige, så roligt med variation.
Det är upphetsande läsning, det måste jag vara ärlig och säga men så går jag igång väldigt lätt ibland också. Men inget negativt ;)
Dock är dessa noveller mer åt det sensuella, vackra hållet om jag kan uttrycka mig så och jag vill ha mer rått, mer hårt och ännu mer heta möten. Jag föredrar grövre vokabulär när jag läser noveller av detta slag, men samtidigt väldigt vackert med det här lite lågmälda men ändå upphetsade sättet.

Hennes bok släpptes 2013 så går tyvärr inte att få tag på i fysisk bok på svenska, men Malva hälsar att den finns nytryckt på Polska. Finns även på andra språk som engelska, spanska, tyska, danska och holländska. Men den finns som ljudbok och audiobok för den som är nyfiken.

Malva finner du på instagram här.

Hennes hemsida här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

MotherandWife
MotherandWife,

Låter som en bra bok 😊 Ska se om jag hittar den som ljudbok

nouw.com/motherandwife
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
fighterwomen85
fighterwomen85,

Låter som bra böcker 😊. En är nu sparad i min bokhylla 😊. Jag gillar erotiska, sensuella noveller där det är detaljerat. Å att det pirrar lite. Nice ☺️.

Så vi får se när jag sätter öronen till denna författare.

Ta hand om dig❣️

nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hoppas du gillar den
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.