Bokrecension #49 - Ewa Klingberg

Hemligare kan ingen vara av Ewa Klingberg

Det har återigen blivit höst i Tranås och Sandra har bestämt sig för att stanna kvar på begravningsbyrån Tranan. Verksamheten växer liksom behovet av en större lokal. Fyndet av en mystisk portfölj vänder upp och ner på tillvaron, och snart undrar Sandra om hon ändå inte fattat ett förhastat beslut. Kanske skulle livet trots allt bli enklare någon annanstans.

Min recension:
Detta är femte delen i serien om begravningsbyrån Tranan och jag har längtat efter fortsättningen.
Författaren skriver på ett riktigt trevligt sätt när det kommer till dessa böckerna och jag plöjde igenom de fyra första omgående. När jag läste de första kändes det nästan som att jag själv ville vara Sandra. Det lät så mysigt att först hjälpa till och sedan ta över liksom. Hon är med om en hel del i denna femte bok och det är faktiskt väldigt spännande. Kan avslöja att en del personer från senaste boken faktiskt återkommer i en spännande fortsättning här, det gillade jag verkligen!
Och jag tror, det kan komma en till del =)
Jag gillar såna här serier, om livet i en stad i Sverige där det liksom lunkar på i all sin prakt, där vardagen möter helgen och karaktärerna får vara med om spännande saker, men även livet ur ett vardagligt perspektiv.Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer