Bokrecension #27 - Emelie Nirland


Statisten av Emelie Nirland

Den undersköne Zacke glider igenom tillvaron utan att ta något på större allvar. Med total avsaknad av struktur trillar han in i de mest bisarra situationer. Efter ett märkligt gisslandrama där han får en prisbelönt gammal tax på halsen, tar livet en ny och oväntad vändning. När han en dag möter den anspråkslösa Eva blir han förälskad för första gången. Hon låter sig dock inte förföras av hans fagra yttre och Zacke förstår att han måste rota djupare i sitt inre för att imponera på henne. Efter att han med falskt CV får jobb som regissör på ett äldre-boende som ska sätta upp ett julspel ställs allt på sin spets. Han ångrar till en början att han tagit sig an uppgiften, men märker snart att han med lite is i magen kanske kan komma undan med sitt livs största lögn.

Min recension:
Detta var en humoristisk och fin historia.
Om att ge andra en ny chans och att själv inse när man ska förändras, och faktiskt lyckas göra det.
Det förvånar mig att folk är så godtrogna och vågar lita på okända människor på det sättet som sker i boken, men samtidigt hoppas man ju att det ska ske på riktigt också.
Att de boende på äldreboendet är så pass fria som de är, kan göra lite som de själva vill och att det inte riktigt verkar finnas personal tycker jag är lite väl fantasifullt för att det ska bli en helt trovärdig historia, men samtidigt är det nog detta som är meningen! Som sagt, det är en humoristisk bok och jag glädjer mig av de olika personligheterna som finns, riktigt charmiga äldre människor!
Jag rekommenderar verkligen denna boken!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Josefine,
Den låter spännande! Ska kolla in den 😊
joossanns.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Den lät verkligen intressant 😊
nouw.com/juliaelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,