Bokrecension #126 - Sofia Löfgren


December med dig av Sofia Löfgren

Mimmi kämpar med att gå vidare efter uppbrottet med Klara, men det är lättare sagt än gjort i en by där rykten färdas snabbt. En snöig vinterdag i november springer hon in i Patrik, vars plötsliga hemkomst väcker gamla känslor till liv. Men också många frågor. Varför sålde Patrik allt över en natt och flyttade tillbaka till Qvarnhovda? Och vem är Emma? De upptäcker snart att de delar oron inför att fira jul ensamma, och bestämmer sig för att tillsammans skapa en aktivitetskalender. I takt med att hemligheter nystas upp, sätts också känslor på prov. Frågan är hur mycket som kan förlåtas, och hur årets julfirande kommer att bli ...

Min recension:

Oj oj oj, vad ska jag säga om denna! Så himla fin och mysig bok.
Ett himla trevligt sätt att dejta på, att göra en adventskalender med en aktivitet varje dag tillsammans med någon du tycker om och vill lära känna och era barn.
Himla trevligt sätt att lära känna varandra på och få dejta varje dag ända fram till jul!
Åh, jag har myst hela tiden medan jag lyssnade på denna!
Den utmärker sig lite från alla andra julböcker med tanke på hur den utspelar sig. Dock handlar den om singlar och nyfunnen kärlek som de flesta andra också gör, men som sagt, en unik historia för min del! Gillar!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar