Bokcirkeln - Evelyn Hugos sju äkta män


Hej!

Nu har Augusti månad gått oss förbi och det är dags att besvara våra månatliga frågor till boken vi läste under månadens gång, Amanda och jag.
I sommarens sista månad läste vi Evelyn Hugos sju äkta män skriven av Taylor Jenkins Reid.

1. Vart fick du höra talas om boken och har du hört om den innan?
Jag kände inte till boken innan Amanda presenterade den för mig, hennes val!

2. Vad kände du när du läste boken? Varför tror du att du kände så?

Jag var skeptisk till en början när jag hade hämtat ut den från biblioteket och läste på baksidan. Det kändes direkt som en "Icke-Marica" bok om jag ska vara helt ärlig. Dessutom blev jag inte överförtjust när den var så pass tjock för jag har av nån anledning svårt att välja tjockare böcker även om det egentligen inte är några problem. Men, så fort jag började läsa förstod jag varför Amanda ville att vi skulle läsa denna. Jag kände ett stort intresse när jag läste den, och det tror jag har med att göra att jag är så nyfiken av mig och boken är skriven på ett sätt som gör att jag vill läsa mer om varje man och varför det tog slut och vad som hände under Evelyns liv.

3. Någonting speciellt i boken som fick dig att reagera starkt?
Den enorma och äkta kärleken som Evelyn hade för en viss person minns jag speciellt. Hur vacker den verkade trots att den på den tiden var förbjuden men att den inte hindrade Evelyn alls. Och att den år efter år alltid fanns kvar oavsett vad som hände på vägen! Hennes största kärlek!

4. Vad minns du speciellt med denna boken?
Förutom det jag svarade på fråga 3 så minns jag även Evelyns beteende och personlighet när hon berättade för Monique om sitt liv. Jag tyckte att Evelyns personlighet inte alls var tilltalande och hon betedde sig riktigt illa i vissa situationer.

5. Vad var bäst samt sämst med boken?
Det bästa var att trots att boken var så tjock så gick den fort att läsa för att innehållet blev så spännande. Jag kommer inte på någonting som var sämst, om det inte går att lägga in Evelyns elaka kommentarer här, de gillade jag ju som sagt inte. Annars var det nog inget dåligt med boken.

6. Om du ska beskriva boken med en mening, vad säger du då?
Jag snor titeln faktiskt med en twist! Evelyn Hugos sju äkta män och nån annan däremellan!

7. Kan du känna igen dig i huvudkaraktären?

Nej nej!

8. Är det någon karaktär som du inte gillade till en början men som fick dig att ändra tycke?
Jag svarar Evelyn här, jag tyckte illa om henne direkt från början och gjorde rakt igenom boken men på vissa ställen fick jag en liten gnutta hopp om att hon skulle förbättras och i vissa perioder tyckte jag faktiskt synd om henne och började gilla henne, liiiite.

9. Kan du rekommendera boken?
Ja, det kan jag absolut göra. Tycker du ska läsa den!

10. Vad ger du boken för betyg?
Förvånar mig själv här men ger den en stark 8:a

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer