Böcker, kyla och kalender!

Hej hej!

Fick svar ganska omgående från biblioteket och de kunde fjärrlåna två av böckerna jag behövde, den femte fanns elektroniskt. Så jäkla bra! Nu hoppas jag bara att jag kan behålla dessa under hela kursens gång och inte att nån annan reserverar dem.
Fick dessutom litteraturlistan i en av de andra kurserna också, den startar inte förrän 21 september vilket känns bra måste jag säga. Jag ska ju som sagt lästa 3 kurser parallellt så känns rätt bra att en av de startar lite senare så att man kan komma in i allt först.
Jag har funnit två av de sex böckerna på biblioteket så jag hoppas att de finns kvar när det är dags först start där. Och att de kan fjärrlåna de andra också. I annat fall har jag hittat dem på nätet men det blir ju ett antal tusenlappar i såfall. Nåja, vi får se.

Idag har jag vart med Kjell och klippt häckar igen. Det har regnat lite till och från men blåst rätt rejält och varit kallt. Jag har fryst som satan så när jag kom hem var det riktigt skönt att ställa sig i en varm dusch! Jag har fått i mig lunch och nu ska jag koka en kopp te och sätta mig under en filt och läsa.
Har fått hem min beställda kalender också så ska börja planera lite så smått i den med tänkte jag, nu vet jag ju lite mer om seminarium och sånt där i en av kurserna så lika bra att skriva in det!

Hoppas ni har en härlig torsdag!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer