Böcker jag nyligen läst och läser just nu!

Hej Hej <3


Jag tror ingen av er har missat att jag tycker om att läsa böcker, med tanke på att det kommer lite recensioner, boktips samt intervjuer med författare då och då!
Nu kommer det igen, jag tänkte nämligen tipsa om de böcker jag nyligen läst och håller på att läsa, samt planerar att läsa under månaden. Kanske kan du ge mig ett tips tillbaka? Jag gillar feelgood!

Vi börjar med de jag nyligen läst.
Kommer inte komma några längre recensioner denna gång eftersom jag samkör många av böckerna i ett och samma inlägg. (jag har många fler böcker jag läst senaste tiden men jag väljer att ta med dessa nu).


Två hjärtans karameller av Sofia Fritzson var riktigt mysig, en kärleksfull och spännande feelgood. Jag blev själv sugen på lite av det som hände i boken! Läs den så förstår ni nog! Hoppas att det kommer en fortsättning så man får se hur allt går! Ewa Klingbergs fyra böcker om Begravningsbyrån Tranan var fantastiska, så roligt med en längre serie så man fick följa alla karaktärer. Jag blev sugen på att starta eget när jag lyssnade på denna. Och när Ewa avslöjade att det kommer en fortsättning blev jag superglad.

Liten tvåa med potential och I fikonträdets skugga av Camilla Davidsson är fristående varandra men jag föredrar att ni börjar med Liten tvåa med potential om ni är sugna på att läsa dessa, annars missar ni lite i den andra tycker jag. Här få man i ena boken läsa mer om dottern och hennes värld och i den andra fokuseras det mest på modern. Så fantastiska och varmhjärtliga böcker tycker jag!

Jag har läst Birgitta Bergins Ett oemotståndligt förslag och en oemotståndlig affär och ska precis påbörja del tre som heter ett oemotståndligt begär. Jag fastnade för första direkt och kände att detta hade kunnat bli en riktigt bra långfilm eller trevlig serie på tv, och jag hoppas nästan det. Så sjukt spännande och bra! Jag gillar upplägget, då och nu, så man får lite bakgrundsinformation om personerna. Jag gillar och är säker på att trean kommer vara lika bra som de andra.

Dessa böcker finns på min "att läsa"- lista och de tre första är planerade att läsa under Mars månad, de andra kommer när de kommer helt enkelt.

Har läst något av Christoffer Holst innan och han är en jättebra författare så ser fram emot denna!

De här har jag inte hört talas om innan men de låter som två riktigt trevliga feelgoodare som jag också ser fram emot att få läsa.

Jag har läst Belinda Olssons fristående böcker om Agata Hansson tidigare, två eller tre gånger och jag älskar dem. Så humoristiska, varma och spännande böcker. De heter Reporter erkänner: Gravidchock! och Otrogen på öppen gata. Är det några böcker jag verkligen kan rekommendera att läsa så är det dessa två.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 492 visningar

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Så kul med lite tips, har ett bok tips hos mig idag också. Önskar dock jag vore bättre på att läsa när jag var yngre plöjde jag böcker. Nu känns det sällan som man har tid.
nouw.com/yasminegill
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Då måste jag gå in och kika =)
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Bra tips. Är dålig på att läsa böcker. Men jag gillar den genren 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst är den bra =)
nouw.com/frökenrödlök
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Men åh TACK för tips! Jag läser ju mycket deckare men ibland blir det väldigt tungt och då behöver man någon lättsamt, mysigt & glatt där emellan 😍
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Varsågod, så lite så =) Ja, man kanske blir helt knäpp om man bara läser deckare.. hehe.
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
Så kul med dina bok resentioner 😀❤️
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kul du tycker det =)
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
charlottelinden.se,
Åh, jag ÄLSKAR de böckerna av Belinda Olsson också! Har nog läst båda två kanske 5 gånger. Så jäkla sköna böcker 😊
charlottelinden.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst är de sköna!! Jag älskar också!! Hittade dock bara första på bokusplay som jag har, vilket är synd... VIll ju lyssna på den andra också när jag väl kommit igenom första... =)
nouw.com/frökenrödlök
Madde,
Jag gillar också feelgoodböcker. Finns så mycket elände ändå ute så visst vill man försvinna ut i en rosa drömvärld ibland
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det har du faktiskt rätt i =)
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Två hjärtans karameller har jag laddat ner på min Storytel. Hört att den ska vara precis som du säger en riktig feel good bok och sådana gillar jag verkligen.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Du kommer gilla den =)
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen,
Åhh , jag älskar verkligen att läsa men det blir alldeles för lite av det just nu... får kanske använda mitt storytel igen. Jag sitter ju ofta i bilen. Jag ska se om jag kan leta några av mina favoriter i min bokhylla och tipsa om. Vet var de står men minns inte vad de heter 😳
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är ju toppen att kunna göra det. När jag kör längre sträckor lyssnar jag alltid när jag kör, åker jag bus/tåg till skolan lyssnar jag också=) Ja tipsa gärna =)
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Boken med hon med cykeln och prickig klä'nning vart jag sugen att läsa bara av bokens framsida
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Glöm då inte att läs den andra först för att få en större helhet och roligare lässtund =)
nouw.com/frökenrödlök