Blommor och studentapan

God kväll <3

Har ni haft en bra Tisdag? Det har jag haft, ledig som jag vart!
Pluggade lite i förmiddags och i eftermiddags tog jag en promenad (utan att få ont, vilket gjorde mig så glad, så passade på att gå lite längre) och resten av tiden har jag kollat på Youtube, Rederiet och kikat runt på bloggar. Har spelat en hel del på mobilen och kikat på massa instagram-konton.
Ikväll har jag t o m planterat om i korgen på framsidan av lägenheten. Gammal ljung slängdes bort och ersattes av fina gula påskliljor som Kjell köpte igår. Det ljusar och piggar upp så vackert tycker jag.
Det blev riktigt bra måste jag säga.

Jag har ett tips till er som studerar och behöver köpa kurslitteratur.
Jag har köpt alla mina böcker nya sedan jag började plugga och tyckte det var helt okej från början men så började jag förstå hur dyrt det i längden blir eftersom vi behöver köpa nya böcker i varje kurs och det är liksom fyra kurser per år. Ja, att låna på biblioteken funkar om böckerna finns inne och ingen behöver ha dem - men ett bra tips är att köpa begagnat.
Jag har hittat till Studentapan, där jag köpt litteratur till billigare pris.
Det var snabb leverans och bra pris. Man kan själv lägga ut sina böcker där som privatperson. Sjukt smidigt - kommer nog lägga ut mina böcker där när jag är klar. Och från och med nu kommer jag alltid kika in där när det är dags för ny kurs och ny litteratur.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 318 visningar

Gillar

Kommentarer

carro,
Vad skönt att du inte har ont idag och kunde ta en promenad.Vilka bra tips du har till dom som ska börja plugga eller pluggar.Förstår att det blir dyrt i slutändan att köpa nya böcker hela tiden .Vad fint det blev vid dörren med påskliljorna
cuevas.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är riktigt dyrt! Förra kursen lade jag över 2000 kr på skolböcker då jag köpte nya. Det blir galet mycket böcker eftersom vi har två kurser varje termin! Så att hitta dem begagnade är ju bra för plånbok och miljö =)
nouw.com/frökenrödlök
Moa Larsson,
Älskar när man får slänga ut gamla blommor som blivit fula och plantera nytt. Att byta ljung mot påskliljor måste dessutom gjort en ENORM skillnad! Så fint!
nouw.com/moafidelie
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det gjorde det verkligen, specieltl eftersom färgen på den gamla ljungen hade bleknat så gula blommor lyste verkligen upp nu!
nouw.com/frökenrödlök
Trollkatt
,
Jaa vad fint det blev, gult är en så glad och upplyftande färg. Bta tips med studentböckerna, kan tänka mig hur många studenter som har svårt att ha råd annars.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja men eller hur, böcker är ju svindyrt!!
nouw.com/frökenrödlök
Annaasvensson
Annaasvensson,
Åh jag är ingen ” blom människa ” men påskliljor har alltid varit mina favvisar ända sen jag var liten 😍 verkar ju som en suverän sida där man kan köpa och sälja sins böcker! Så himla smidigt 👏❤️
nouw.com/annaasvensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Inte jag heller om jag skall vara ärlig, men det är roligt att planera ibland =)
nouw.com/frökenrödlök
Sara,
Så fint det blev med påskliljorna, jag förstår att du blev nöjd! Här började det snöa igen nu på kvällen så alla vårkänslor föesvann och ersattes med huttrande kyla.
www.onyourfeet.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Men gud vad tråkigt med snön, jag väntar fortfarande på ett sista snöfall..
nouw.com/frökenrödlök
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Vad fint det blev med påskliljorna 😊 älskar när man ser dem överallt - det känns vår 😊
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack! Ja det är vackert. Igår var vi och såg flera tusen påskliljor, det var vackert.
nouw.com/frökenrödlök