#BLOGGTRÄFFKRISTIANSTAD

Då var det 2 Augusti igen, ett år sedan sist! Och igår var jag på en rolig tillställning hos Johanna i Kristianstad.
Det bästa var att äntligen få träffa henne vilket jag velat en längre tid och vi har försökt men inte hittat tillfälle. När jag såg att hon fixat bloggträff var jag inte sen att hänga på. Anmälde mig direkt och det ångrar jag inte.
En väldigt trevlig och pratglad tjej vilket jag gillar. Vi var 9 stycken bloggande tjejer och ingen av de andra hade jag träffat tidigare men det var underbart kul att få träffa dem andra också! Vi hade intressanta samtal om mycket, vi skrattade, vi vek böcker, åt gott, vann tävlingar och hade jättemysigt. Iallafall jag, tror dock de andra också hade trevligt!

Vi började runt 15-tiden och då hälsade vi på alla och det var lite nervöst. Vi fikade av massa goa saker :) Det bästa var en chokladcheesecake med hallon på som en av tjejerna hade gjort, såååå god! Vi hade presentationer om oss själva och fick lära känna varandra lite mer utanför skärmen!
Plötsligt ringde det på dörren och första goodiebagen kom. Oj oj oj!! Det kändes som julafton när man öppnade den rosa påsen och hittade lite av varje däri!! Det var en härlig känsla.

Vi käkade mat som Johanna beställt som innehöll blandannat: Potatisgratäng, rotfrukter, paj, kyckling, chorizo, fläskfile, bröd, lax m.m =) Sååååå himla gott =)

Gruppfoto togs och sen började kvällen gå emot sitt slut. Med tanke på att jag hade över en timme att köra så valde jag att slänga in handuken ca 22.30 och när jag kom hem gick jag igenom alla fyra (Ja, vi fick hela FYRA goodiebags med oss hem, Herregud) påsarna med Jimmy och fann MASSOR av roliga saker som jag ser fram emot att träffa!
Jag planerar att göra en video med sakerna så ni får se men härunder lägger jag iallafall in alla sponsorernas länkar sålänge - så kommer det mer info vid senare tillfälle! Jag kommer åka på campingtur ett par dagar nu så det får bli efter det =) SUPERTACK TILL JOHANNA FÖR ATT DU ORDNADE DETTA TREVLIGA!!

Dermoshop Caseapp

Ruth&hilding Danone

fantastiskapresenter klockargardens

smartasaker nakedlips

mightyleaf yves-rocher

desenio Mizcas Tavel Design

silveringrid everstuff

julclaude todiefor my tivoli

ellen Valora Trade

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer