Bloggpaus!

Godmorgon!

Har sovit skapligt inatt, inte fullt så bra men inte helt hemskt heller. Tanken var att sova i sängen som alla andra normala människor gör. Efter nån natt på madrass i vardagsrummet blir kroppen mör. Igår kollade vi på tv och jag kände av lite trötthet så jag lade mig på madrassen och kollade på tv:n. Men minns inte någonting av progammet jag skulle se - Hela Sverige Bakar, mitt favvoprogram! Jag hade tydligen somnat, med kläder och allt.
När jag vaknade i natt låg jag kvar och Jimmy låg i soffan. Lite besviken blev jag men vad skulle man göra. Jag får skylla mig själv. Trodde Jimmy skulle väcka mig och be mig lägga mig i sovrummet när han skulle gå och lägga sig men den sötnosen somnade själv i soffan så de var inte lönt! Hahaha!
Vaknade med jävulsk smärta i ryggen och när Jimmy skulle gå upp valde jag att gå in i sovrummet och försöka somna om. Nån timme till fick jag innan jag gick upp runt halv åtta, satte igång ena avsnittet från BigBrother igår och kollade. De senaste funkade tydligen inte så får avvakta med det.

Nu är det dags att äta frukost, duscha, packa det sista och sen dra iväg. Skall med mamma och pappa till Hamnkrogen och käka lunch idag! Mysigt!

Vet inte om jag kommer blogga så mycket via mobilen i helgen. Kanske, kanske inte! Men för säkerhetsskull skriver jag här att jag tar en paus fram till tisdag! Så ni vet om det. Ha det fint!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer