Bloggdrottningen av Therese Loreskär

Nu har jag även läst ut bok nummer två om Bloggdrottningen Kajsa! Jag ser fram emot bok nummer tre som Therese ännu inte släppt. När jag träffade Therese´s mamma på en marknad där hon stod och sålde böckerna sa hon att hon trodde jag skulle gilla dem. Jag tittade lite på dem först och tänkte nej, en bok i mängden, ingenting jag skulle gilla. Men, jag köpte bok nummer ett iallafall. Sträckläste den och ville genast ha tvåan vilket jag fick i början av novmeber. Någon läslust befann sig inte så boken har legat och väntat på mig och igår låg jag i typ 7-9 timmar och läste sida efter sida och läste faktiskt ut den. Therese´s mamma hade verkligen rätt - jag älskar böckerna.
Therese sätt att skriva gör det enkelt att läsa, även om det inte är en spännande kriminalare så fångas man ändå och tycker det är spännande för man vill ändå veta vad som händer på nästa sida.
Igår låg jag och skrattade så tårarna rann för det var en episod i bok nummer två som var klockren. Jag frågade Therese vad hon fått all fantasi i från.. Älskar´t!

Vill ni ge en bokälskare (eller nån annan för den delen) en fin julklapp tycker jag ni skall köpa Bloggdrottningen av Therese Loreskär. Så humoristiska böcker alltså! Me love!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer