Bloggdrottningen!

Då var marknaden i Våxtorp över för i år. Nu har både sommaren och höstens evenemang avslutats och jag ser fram emot nästa år. Det har vart jättetrögt idag, massa massa folk och flera som kommit fram och tyckt mina pärlalster vart fräsiga, coola och fina. Många har vart imponerade över arbetet det tar att lägga allt och en del föräldrar har sagt att deras barn själva kan pärla sådant. Men vi har ändå haft trevligt, tur med vädret (blev inte regn som väderapparna sagt) sålt lite grann och pratat med damen vid bordet intill.
Hon sålde böcker som hennes dotter skrivit och jag tyckte ena bokserien verkade riktigt rolig och ville ha den från början. Kände dock inte att jag ville lägga pengar just nu på en bok men så handlade hon av mig och frågade om vi skulle göra ett byte så det fick det bli och jag vart superglad.

Hennes dotter har livlig fantasi och funderade på hur det skulle vara om en storbloggare skrev en blogg full av lögner. Hon ljög ihop en historia om att hon var hälsomedveten och tjänade mycket pengar medan det egentligen var som så att hon låg i soffan och käkade praliner och hade så hon klarade sig men inte mycket mer gällande pengarna. Kvinnan vid bordet intill berättade så härligt om sin dotter och om boken och jag är supernyfiken på den.
Jag har som sagt bok nummer ett och skall förhoppningsvis orka börja läsa den imorgon redan. Sen får vi se om jag får tag i nummer två och när hon skrivit klart trean även den.

Har ni kanske läst den? Jag återkommer med en recension när jag läst klart! Om ni är sugna på att läsa den finns den på lite olika platser. Adlibris, Idus Förlag, CDON.

"Kajsa är en kvinna på nätta 38 år som driver Sveriges största hälsoblogg. Det är bara ett problem – bloggen är uppbyggd på en stor bluff. Mellan blogginläggen med grötfrukost och snygga löparskor ligger hon själv helst hemma framför teven och äter bakverk.

När en kvällstidningsjournalist är henne på spåren blir det en kapplöpning med tiden för att se vem som hinner först.

Ska Kajsa hinna rädda sin blogg, sitt äktenskap och sig själv? Eller kommer allt att avslöjas på den stora hälsomässan i Kista? En viss kändistränare vid namn James Core har också, av misstag enligt Kajsa, fått en på tok för stor roll i hela soppan."

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer