Bloggare ställer frågor och jag svarar!

Hej Hej <3

Här kommer svaren på frågorna ni bloggare ställde! Tack för alla trevliga frågor!

Amanda
Vad är det bästa du vet att göra en ledig dag?
Då slår jag på en ljudbok och sätter mig i ateljen och pärlar hela dagen!

Photoemmz
Vad blir din nästa tatuering?
Jag har två till jag skulle vilja göra! Den ena är ett litet träd och den andra är en större pjäs med en drömfångare, orkideer och fjärilar, i färg.

Något i stil med dessa, men omgjorda för min personlighet och tycke givetvis.

Vad är det första du gör på morgonen och det sista du gör på kvällen?
Morgon: Det beror på om jag är ledig eller om jag har en tid att passa. Är jag ledig tar jag en morgonpromenad. Har jag en tid att passa går jag bara upp och gör mig i ordning för att dra.
Kvällen: Lyssnar på ASMR på Youtube

Kamilla
Hur tänker du använda dig utav din utbildning när du är klar hälsopedagog? Vad vill du jobba med?
Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte, jag har ingen direkt plan eller någon dröm. Jag valde denna utbildning då den verkade intressant och jag ville utmana mig själv! Den är bred och jag kan jobba med väldigt mycket, men får helt enkelt se. Skrattyoga hade vart intressant. Haha!

Om du fick pärla loss hur som haver, vad hade du då pärlat?
Jag skulle kunna pärla loss hur mycket jag än vill, för tid har jag och en hel del pärlor. Men jag vet ärligt talat inte! Det jag vill göra har jag liksom redan gjort! Men det hade vart häftigt att göra en väldigt stor fototavla på mig och Kjell eller på min syster och hennes familj. Kanske på 2*1 meter eller kanske t.o.m på 3*2 meter. Det hade vart ett coolt projekt! Vet dock inte om jag vågar iomed att det är svårt att stryka en sådan pjäs!

Åse
Vill ni ha barn inom de närmsta åren?
Det har jag skrivit ganska mycket om den senaste tiden, att vi kämpar och längtar men att det inte går för att jag drabbats av förstadie till cancer och går nu på behandling. Efter den kommer vi förmodligen påbörja behandling för att bli gravida, så ja.

Marie
Har ni alltid bott tillsammans i det huset och köpte det tillsammans, eller var det någon av erat innan ni träffades.
Vi bor inte i något hus, vi bor i en lägenhet, förvisso radhus men ändå. Vi hyr det i alla fall av ett hyresbolag som Kjell faktiskt jobbar på! Vi flyttade in här för lite mer än två år sen och gjorde det tillsammans efter att vi bott ett tag i Kjells lägenhet som jag flyttade in i.

Tess
När började du blogga?
Jag har bloggat i ca 20 år, men denna bloggen jag har nu har jag haft i 13 år.
I Mars firade jag och min tonåring tillsammans ;)

Vilka storbloggare gillar du?
Jag läser inga storbloggare, föredrar lite mindre och mer personliga och vardagliga sådana. Eller vänta, på ett sätt är vi allihopa storbloggare, på sitt eget vis. Oavsett hur många läsare och följare vi har, hur ofta eller sällan vi uppdaterar och oavsett innehåll så tycker jag vi alla kan stå gemensamt under kategorin storbloggare!

De positiva/negativa med att blogga?
Positivt: Att man möter så många intressanta människor, en del träffar man i verkliga livet, andra får man bara följa via bloggen men det är inte fy skam. Man får lära sig mycket och man får hjälp med mycket. Det är roligt att dela med sig av sitt liv och få feedback på saker man skriver, vilket alltid är roligt och positivt. Den stora gemenskapen och styrkan vi bloggare har tillsammans! All kärlek som sprids!

Negativt: De bloggare som är avundsjuka på andra, som inte kan glädjas åt att det går bra för sina kollegor. Som blir sura för att andra får samarbeten men inte de själva. De bloggare som tror att de är störst, bäst och vackrast och som gör allt för att synas och höras, som i princip går över lik för att komma dit dem vill. Som inte kan se den vackra gemenskapen som finns utan måste kasta skit på lilla småsak. De som bara måste öppna sin käft och säga precis vad de tycker om hur en bloggare ser ut, hur deras klädstil är eller vad deras åsikt är, genom en negativ klang. De som bara måste trycka ner sina kollegor på ett eller annat sätt.

Vars vill du nå ut med din blogg?
Egentligen inte så mycket mer än vad jag gör nu, jag har inget särskilt mål med bloggen och det har jag aldrig haft mer än att glädja andra och få dela med mig av mitt liv helt enkelt.

LifeIsBetterAlive
Vad har du och Kjell för framtidsplaner?
Just nu att jag ska genomgå min behandling samt opereras för att bli fri från skiten jag haft så att vi sedan kan påbörja fertilitetsresan och förhoppningsvis få hjälp att skapa ett litet liv tillsammans. Annars är det väl att fortsätta älska varandra och med varandra, att visa respekt, att gå igenom både glädje och sorg tillsammans. Förhoppningsvis kommer vi kunna ut och campa lite i sommar om corona inte sätter stopp, men just nu är livet emellanåt lite på paus eftersom det inte direkt går att planera sådana saker, så vi får helt enkelt se.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 251 visningar

Gillar

Kommentarer

Åse
,
Tack fina du för ditt ärliga svar. Kärlek till er 💗
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Therese,
Fina frågor och svar! Håller med du om bloggandet.. Ibland har det negativa till och med haft ihjäl blogglusten för mig men vad tusan. Jag försöker tänka att det är väl egentligen bara att köra sitt eget race och se till att vara snäll själv 😊 Då är det roligare att blogga. De negativa surpupporna får sitta där i sin vrå och vara tjuriga. 😊
www.annatherese.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Så kan vi se det, att surpupporna får vara tjuriga i sin vrå medan vi andra bloggar på och har det roligt tillsammans =)
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Vad kul att få läsa svaren 😊 Tatueringen skulle bli jättefin. Har inte heller ångra planer Arbil känd bloggare, tycker bara det är roligt att blogga😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, men visst.. tycker det är roligare att blogga på egen nivå än som en känd sådan med press.
nouw.com/frökenrödlök
Annica,
Vilka genomtänkta svar.. Och man får verkligen lära känna dig.. 😊
Behandlingen mot förstadiet av cancern, hur går den till? Om du känner att du orkar/vill svara på det?
annicama.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tackar!! När det upptäcktes att jag hade det blev jag akut opererad en vecka efter upptäckten. Gjorde en skrapning. Nu äter jag medicin (gulkroppshormon) i tre månader och sen blir det en operation igen, samma skrapning för att se om behandlingen av medicinen har gjort verkan, om inte får jag fortsätta med behandlingen i 6 månader till..
nouw.com/frökenrödlök
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vilka härliga frågor! Och vad roligt att få lära känna dig bättre. Jag blev så förvånad att du har bloggat ca 20 år! Det är riktigt bra jobbat! Hoppas bara att jag orkar hålla i så länge och inte tappar intresser för det. Det är så roligt att ha och tita tillbaka på. Sen hoppas jag verkligen att ni lyckas bli gravida och att det går bra med behandlningen 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag började på dagboken på Lunarstorm och sedan via andra bloggar som nogg osv. Men som sagt, på denna har det "Bara" vart i 13 år. Ja arkivet är riktigt roligt att kika igenom =) Tack!
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Vilka härliga frågor och svar! 🙂 Tycker att tatueringar av träd är så fina 😍❤
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, vissa träd är riktigt fina!
nouw.com/frökenrödlök
Kamillas ,
Dkrattyoga lät helt underbar. Jag vill gärna vara med på det. Alerig testa men hört så gott om det
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag har inte vart med på det heller, men har läst mycket om det och det låter så roligt.
nouw.com/frökenrödlök
Lexochlogan
Lexochlogan,
Kul med så mycket frågor och ärliga svar. Jag har börjat lyssna på ljudböcker med, tycker det är så avkopplande. Vart lyssnar du på dem?
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad kul du tycker det! Ljudböcker är så härligt, vad föredrar du för genre? Jag lyssnar just nu på Bokus play! Du?
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Radhus har vi alltid velat bo i, vi har kikat på 2st och t.o.m budat på ett av dem innan vi köpte den lgh vi bor i nu, =D skönt med radhus, som lägenhet med tomt
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja precis, parhus i rad bor vi i .. vet inte skillnanden egentligen, men det är två lägenheter som sitter ihop, parhus och sedan är alla husen på rad så at säga =)
nouw.com/frökenrödlök
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh så roligt detta var att läsa my god 20 år vilken grej så häftigt tycker jag. Håller helt med dig om det posetiva och negativa med bloggande, och du klart du vågar tycker absolut du ska testa göra en sån fotopärltavla 😃 <3
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det hade vart så häftigt att göra en sån tavla!
nouw.com/frökenrödlök