Bland gurkor och tomater.

När jag var och hälsade på mina föredetta kollegor i Grimslöv tidigare i våras så fick jag med mig en liten tomatplanta som N hade sått hemmavid. Hon hade gjort sallad och tog tomaterna som blev över och skar ner i bitar och lade i jord, det blev så många plantor att hon gav bort en del till oss. Jag blev så glad att jag fick en. Jag planerade om den när jag kom hem och har skött om den som bara den. Har ännu inte skördat några medan N har hur stora plantor som helst och fått provsmaka sina första tomater. Hur det går för de andra som också fick plantor vet jag inte just nu, bara att dem är större än min planta men sålänge det finns tomater på min är jag nöjd.
Och nu har jag ca 10 st gröna små bollar som hänger på sina grenar och jag längtar som bara den till dess att dem är röda så jag kan provsmaka. Sp��nnande.

När jag och Kjell var på Ikea för en tid sen köpte jag även en liten gurkplanta och den levererar strax gurkor till mig. Spänd att få provsmaka faktiskt. Misstänker att det är minigurkor (tog aldrig reda på sorten) för dem blir inte större än så här så jag skall ta med mig en till Hylte så jag och Kjell kan provsmaka till kvällsmaten. Woop Woop!
Detta var ju riktigt roligt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer