Bilen till verkstad, snälla svärföräldrar och avfrostad frys

Godkväll på er!

Nu börjar Söndagen lida mot sitt slut och imorgon återgår jag till jobbet. Det görs med blandade känslor. Självklart är det skönt att vara tillbaka och få jobba, veta att man får pengar, gör nånting nyttigt, får rutin på vardagen igen men det är väldigt lätt att fastna i mönster och vanor så det kommer bli jobbigt när klockan ringer. Idag har det vart en dag där vi fixat och donat med diverse saker som jag skrev förut.
När jag lämnade er senast så tog vi en sväng med bilen och Kjell märkte hur kass den var, att det inte alls gick att lägga i vare sig ettan eller tvåan så vi körde ner till svärföräldrarna!
Där var först L inte hemma så vi satt i köket med K och pratade medan hon fixade med mat och fika tills dess att L kom hem och kunde även han ta en tur med bilen och konstatera att det inte går att lägga i växeln när man skall. Jag vågar inte köra mer, kört för länge såhär redan!

Efter lite god äppelkaka så for vi hem i svärföräldrarnas bil som jag skall få låna ett par dagar så jag kommer till jobbet. Imorgonbitti kör L min bil till verkstaden och möter upp Kjell i jobbilen för att prata med verkstadsgrabbarna och få den genomkikad och lagad.
Inte roligt men välbehövt och ett måste.
Så snällt att de hjälper och lånar ut sin bil. Jag hade kunnat ta Kjells bil (han har ju jobbilen så behöver inte sin egna) men vi tyckte det var lättare denna gången att ta hans föräldrars bil då den är mer lik min än vad Kjells är, jag är ju ganska rädd av mig när jag kör så vill helst inte köra andras bilar nämligen! Jättegulligt av dem
💜

När vi kom hem fixade vi med frysen.
Gick igenom vad som fanns i den och bestämde veckans matsedel utifrån vad som måste ätas upp och så rengjorde och frostade vi av den. Så himla skönt.
Jag har gått igenom min platt-tv som skall säljas och försökt få igång ChromeCast på TV:n men vi har ju som sagt problem med Wi-fin så måste kontakta operatören eller leverantören eller vad det är och det får Kjell göra då det är hans. Så jobbigt när man inte kan köra på Wifi för min surf tar ju slut på direkten! Har redan gjort av med 7-8 GB av 20 ... och det är minst tre veckor kvar!

N

När jag bodde i Tröingeberg hade jag en liten frys jag fick i inflyttningspresent av pappa då det inte fanns frys. Den ville jag ta med mig och vi satte den ovanför kyl/frysen för att få extrafrys vilket är väldigt bra!

​Känns skönt när man kunnat bocka av lite på sin Dagens To-do-lista. Nu är det dags för ärtsoppa och knäckebröd och sen får vi se vad som händer innan veckan tar slut! 

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

deninrekampen
deninrekampen,
Låter som att du haft en toppen helg, <3

Hoppas du haft en bra söndag med! Kram <3
deninrekampen.bloggplatsen.se/
Rebecca Hoseia
Rebecca Hoseia,
Härligt med en sån dag! Va duktiga ni är! 😀
ttinyhands.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ibland behövs dem där dagarna då man gör dem där små sakerna man annars skjuter på. Jag sa till sambon att jag vill sätta upp lite av mina tavlor som inte kommit upp sen flytten ännu och det är en sån grej som är lätt att skjut på 😊
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229