Bildbomb

Jimmy och jag när vi trampar trampbåt på Nils Holgerssons Värld :)
På samma ställe fanns trampbilar som vi körde omkring på hur länge som helst, det var det bästa på hela stället.
I Mariannelund finns sedan 1 år tillbaka Barnfilmsbyn där massa information kring filmerna Emil i Lönneberga finns. En utställning med rekvisita från filmerna m.m .. som denna fina kappan som Ida hade på sig i filmerna.
Dessa kläder hänger också på Barnfilmsbyn och dem hade Ida på sig i filmerna.
På min födelsedag var vi ju på Astrid Lindgrens Värld och de första Jimmy gjorde när vi kom in i parken var att hälsa på Kling, Klang och Prusseluskan. Han var så söt!
Gatan som Lotta på Bråkmakargatan spelades in på, när hon cyklar ner på grannens cykel och springer omkring med sin nya väska blandannat.
På Astrids värld spelades många olika teatrar. Här spelades Emil och jag tyckte den var roligast då den innehöll mycket sång och dans.
När jag besökte ALV senast så fick jag plats inne på dasset - inte riktigt denna gången :) Har inte vart där på 24 år tror jag att jag räknade till.
Här spelades Emil in, i snickaboa. Katthult en bit utanför Vimmerby
Kvilleken också en bit från Vimmerby. Europas största ek tror jag det var. Minns när jag var där som liten, då kunde man sitta där inne i hålet. Nu har de avstängt för att skydda så mycket som möjligt.
På kvällarna var det lite kyligt så jag låg i solstolen under filt och myste.
Jimmy vann 1:a vinst i ett lotteri i början av vårt besök så han blev såhär glad. Fick släpa omkring på den här hästen hela dagen :D

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer