Big Brother VS Paradise Hotel

Hur skall man egentligen jämföra dessa två programmen? För mig är det egentligen samma skrot och korn!
Men det är underhållning och det är väl meningen. Jag började kolla på Paradise Hotell efter andra avsnittet i årets omgång och fastnade direkt - det gör man ju! Det är roligt att se intriger, det är roligt att se vilka som har sex, det är kul att följa vilka som högger varandra i ryggen och vilka som verkligen spelar spelet och vilka som grinar jämt och ständigt. Som sagt, det är underhållning på hög nivå! Men när jag insåg att Big Brother också skulle börja sändas och upptäckte att jag inte hade kanal 9 tänkte jag först att jag skulle låta bli att titta, men det är ju svårt att låta bli. Så jag började och är nu mer än fast där. Har tillochmed blivit prenumerant :) Det är samma elände i huset som på hotellet. En del gråter för ingenting, det är triangeldraman, kärlekspar och mycket fin underhållning. Men jag föredrar Big Brother framför Paradise Hotel även om jag gärna tittar på båda. På något sätt känns det mer fint i huset, där är det mer nån mening, där gör de uppgifter som är roliga att titta på och där festar dem inte alltid.
På hotellet är det fest jämt känns det som och där ligger de bara och solar. Ja, i huset ligger de bara i sängarna och vilar men där händer det ändå mer kul saker genom deras uppdrag de får! Och där får de ibland kämpa för att få in alkohol.
Människorna är roligare i huset också om ni frågar mig. Men som sagt, jag kan inte direkt sluta titta på PH heller för nu vill jag ju veta vem som vinner och jag hoppas Christian gör det!
I huset vet jag inte riktigt vem jag vill skall vinna. Erland är en stor favorit men det är Anna också! Thorbjörn och Anna är fina ihop och det enda paret jag tror kommer funka långt!

Vilket föredrar du att titta på? Vilket är för dig bästa underhållningen?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer