Besviket besök men det var ju lågsäsong!

Skara Sommarland besöket såg vi alla fram emot!
Vi ville ha trevligt och kul!
Trevligt hade vi pga sällskapet och vissa saker var kul men i stort sätt var besöket ganska besviket sådant faktiskt.

Otrevlig personal, okunnig personal, otrevligt bemötande, ofräsh park, allt var inte igång trots premiärdag, dålig information kring massor, personal som bortser från säkerheten i vattenlandet, som skiter i vad som händer osv.
Listan kan göras lång, tyvärr.
Vi betalade ändå ganska mycket pengar för vårt besök och vet inte riktigt om jag vill lägga pengar på ett besök till i framtiden. Så osäker på vad jag får nämligen.

Men minisemestern har vart massa mysig och trevlig ändå. Den röda tråden genom hela semestern har vart lågsäsong. Vi åkte till vald camping pga dem hade minigolf och trampbåtar men när vi väl ville hyra dessa så var de inte igång pga lågsäsong! Och sen var gräset väldigt slarvigt klippt, stugan var ostädad och det fattades saker, otrevlig ägare, alla husvagnar/husbilar stod huller om buller så verkar inte vara någon ordning på uppställningen alls och pricket över i:et var att när vi väl skulle duscha så funkade dem inte. Jag och Jimmy fick tvätta oss i handfatet men Emelie o Peter valde att klä på sig och gå bort och klaga (vi skulle nämligen få betala för varmvattnet vi använde) men det fick vi gratis.
Men utsikten var oemotståndig, vår stugplats var den bästa och vi hade tur med vädret!
Besök i Skara, Mariestad, Lidköping, massa loppisar, shopping, glass, milkshake, delicato.outlet, god mat, sol & bad och mycket mycket skratt har genomsyrat helgen. Jag är ändå rätt nöjd, men kunde som sagt vart bättre med vissa saker :)

På väg hem fick Frölunda Torg sig ett besök och jag shoppade lite kläder och annat kul, vi åt mat inne på Jensens Böfhus (och även där var det kaos då vi inte fick det vi beställde) och sen släppte vi av Emelie och Peter i Långås och vi for hem och packade upp alla kläder, kollade tv innan vi slocknade i sängen!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer