Behöver du ranka högre på Google?

Inlägg i samarbete med Skarpmedia.se

Hej Hej <3


Har du någon gång tänkt på att det är viktigt att sökmotoroptimera ditt företag?
Jag hade ingen koll på vad SEO var för någonting förut, bara hört talas om det i förbifarten men det är rätt intressant. Tänkte först skriva lite kort om vad SEO är, vilket jag precis lärt mig.
Sökmotoroptimering kommer från engelskans Search Engine Optimization och därmed förkortas det SEO. Det är ett samlingsnamn för olika metoder som används för att få en webbsida att synas så högt upp det går bland resultaten som blir efter sökningar i sökmotorer.
Google är en stor webbsida där företag gärna vill synas och då finns det hjälp för att kunna göra det.

Om du bor i Stockholmsområdet kan du få hjälp med detta genom SEO Stockholm. Skarp Media arbetar med detta och är en SEO byrå som har sin bas i Linköping. Företaget är experter på detta med SEO och hjälper företag att få ökad relevant trafik till sina egna sidor. Det görs nämligen över 55 miljoner sökningar på Google dagligen, bara i Sverige och då gäller det att ligga högt till på sökresultatet. Det kan du göra genom att sökmotoroptimera just ditt företag.

Det finns olika paket som kostar olika mycket och innehåller olika mycket och alla paket hittar du på Skarp Medias hemsida. Men oavsett vilket paket du väljer så görs alltid följande:

När du kontaktar dem, håller Skarp Media ett samtal med dig där dina behov, mål och förväntningar gås igenom. De samlar in information om din verksamhet och målgrupp för att kunna ge dig och ditt företag det bästa möjliga resultatet. Efter det gör de en grundlig analys av just din målgrupp och de sökord som skulle vara relevanta och passande för ditt företag. De kikar också på hur din nuvarande digitala närvaro ser ut och vad som går att förbättra. Avslutningsvis presenterar de en skräddarsydd strategi. Får de klartecken från dig sätter de igång med optimeringen och skickar därefter ut veckovisa rapporter för att du ska ha koll på hur allt går allt efter som.

Visst låter detta spännande och intressant? Om jag skulle haft ett företag hade jag nog velat ta hjälp av ett sådant här företag för att öka mina chanser till att synas mer. Man vill ju nå ut till så många som möjligt och framförallt till den målgruppen man styr sig emot!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Åse
,
Ha en fin alla hjärtans dag
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hoppas du får en fin tisdag.
nouw.com/frökenrödlök