Behövde inget kortison.

Efter min paus och när jag skulle dra bort till lastvagnar började det klia kopiöst på kroppen. På flera ställen men det var värst på ena axeln och på bröstet/halsen. Det blev bara värre och värre och spred sig till magen, ena knäskålen och vaden, ena armbågen och hand och fingrar, bakom örat.
Nån allergisk reaktion igen. Jag kämpade på, försökte att inte klia men hur lätt är det liksom att låta bli. Jag jobbade på och när jag kom hem var planen att ta kortison, men då hade det lagt sig ganska mycket så jag har faktiskt inte tagit tabletterna. Känns bra att det försvann lika fort som det kom. Läskigt.

När jag kom hem diskade jag och plockade lite här, sen käkade jag lunch ute på verandan för första gången. Sen hade jag ju fått massa paket på posten också, rena julafton. Ett av paketet var en almanacka jag beställt, resten var paket från snälla människor med massa godis, toffsar, lipbalm och stickers. Wiiihoooo!

Nu skall jag strax ta en dusch innan Kjell kommer <>Idag tänkte jag vi skulle mumsa på lite glass - nämligen Alvestaglass - Marängswiss! Så gott. Passar perfekt en varm dag som denna.
Fick min Testagram-box igår och passade på att testa denna drickan idag - helt okej!
Min egna och unika almanacka =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer