Bara goodiebags och event för mammor?

Jag läser flertalet bloggar dagligen och många ggr ser jag folk som vart eller skall på roliga events där det delas ut trevliga goodiebags! Men varför blir aldrig jag bjuden på sånt? Har funderat länge!
För att jag inte bor i Göteborg eller Stockholm? För det kan ju inte bero på att min blogg är liten och trist, för det stämmer ju inte *flina* Har reagerat över att det är många mammor som drar iväg på roliga events, men vi som ännu inte fått några barn då? Hur får vi inbjudningar till skojsigheter? Måste man ha en blogg på finest eller loppi för att räknas? Jag har vart på ett bloggevent tidigare men det var när en av mina dåvarande kompisar drog igång och fixade allt. Jag hjälpte henne att få in sponsorer till den välfylda goodiebagen så egentligen var jag lite delaktig. Jag vill gå på events/bloggträffar.
Tanken har slagit mig att ordna nånting eget med lite mingel, goodiebags och för att få träffa lite nytt folk - men väl vill åka till lilla Älmhult för det? Om jag väljer att ha något trevligt event hemma med mat, dricka, singstar och lite roliga saker - skulle nån av er ta er till älmhult då? sovplats finns.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer