Bara för att jag måste ..

.. och det nu är på tiden!
Jag har ringt och bokat tandläkartid. YEJJ! När jag flyttade till Björketorp valde jag att ha kvar samma tandläkare jag hade i Falkenberg för att jag var så nöjd med dem och dem kände mig och sådär. Privat klinik. Eftersom jag bara gick 1-2 ggr per år och hade kvar familjen i Falkenberg kände jag att jag hade lusten att köra den biten det var mellan B-torp och FBG. Men när jag flyttade till Älmhult kände jag att det skulle bli för tok för långt att köra bara för tandläkarbesök så jag ringde och "sa upp mig" som patient hos dem. Det var jättejobbigt att göra.

Ärligt talat har jag inte besökt en tandläkare sen senaste gången jag var hos min i Falkenberg. Jag minns inte när det var men iallafall senast 2011/första halvan av 2012 så det är några år sen. Har inga direkta problem/känningar i munnen just nu men känner att det är dags att ta tag i det och bli uppkollad. Vet ju att det finns några början till hål så hade vart bra att få koll på dessa.
Jag skaffade mig en tandvårdsförsäkring för några månader sen för att börja gå och idag ringde jag tillbaka till min gamla tandläkare i Falkenberg och frågade om jag fick återkomma som patient och det fick jag.
Måste ju kännas bra för dem att man återvänder dit trots att man bor 14 mil därifrån :D
Det kommer bli en bit att åka men med tanke på att jag är ledig på fredagar så passar jag på att hälsa på familjen samtidigt.

De har bara tider på fredagar när de har jouren vissa gången och nästa gång de hade ledig tid var 24 april så den är nu inbokad! Yepp!! Så är det.

Går du ofta till tandläkaren? Har du privat eller allmän folktandvård? Har du också tandvårdsförsäkring?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229