Bara för att jag gillar färg

Vad har hänt idag då?
Faktiskt ingenting i princip. Suttit vid datorn, kollat film, ätit, vart å handlat, fixat med mina tavlor och pysslat. Lite som jag brukar göra med andra ord. Har dock känts som Lördag iomed att Jimmy är hemma men det är väl bara tisdag änsålänge? Man blir lite veckovilsen ibland.
Jimmys finger är som de var innan men enligt honom har färgen ljusnat lite och han har inte ont precis hela tiden längre så jag antar att antibiotikan har börjat göra sitt arbete - vilket är bra! Sitter och väntar på ett samtal. Har inte slagit på ljudet på mobilen på hela dagen så har missat två samtal med hemligt nummer - nu fick jag ett mail så jag antar jag vet vilka det är som ringt å de skall återkomma - vilket jag ser fram emot. Om det är som jag tror - meddelar jag er senare!

Jag är nu klar med förra lilla projektet jag gjorde med massa färg. Och färgklick på väggen blev det, men jag är inte helt nöjd om jag skall vara ärlig. Fast det ser mycket bättre ut irl än på fotona där det ser så litet och pryttligt ut, men men! Då får jag väl inleda nästa projekt snart :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer