Bara för att få vara med om dagens bästa stund =)

God förmiddag - nu är klockan rätt mycket igen men jag har vart vaken sedan 5.40 faktiskt. Det är då Kjells klocka ringer första gången, jag bad honom igår att väcka mig för jag ville ha dagens bästa stund innan han gick, nämligen att få ligga på hans arm och han håller om mig. Vi gör det varje morgon! Vi snoozar alltid i tio minuter så det är perfekt att vakna sådär.
När hans klocka ringde igen så gick jag också upp och åt lite frukost tillsammans med honom!
Sen slog jag på Queer as folk igen och somnade i soffan.
Snart blir det lite smörgås då jag är hungrig igen.

I natt tvingade jag på mig nattskenan och hade på den hela natten, kan säga att det bultade rätt rejält igårkväll och när jag tog av den var det en rejäl befrielse :)

En gammal bild, men ville inte ha bildlöst :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 342 visningar

Gillar

Kommentarer

Misstossequeen,
Jag snoozar aldrig haha. Hade jag gjort det så hade jag varit mer död än levande när jag hade gått upp ur sängen haha

Svar: Ja visst är det vännen! 😊
Du har tur och hittat en bra karl 😃
Min karl är med bra även fast han har lite tendenser av det jag skrev i inlägget.. Han säger att det är pga att ja han är svartsjuk (han erkänner det) samt för att han vill inte att en annan man ska se det som är menat för honom.. Men jag tror hans tänkande ligger lite i att han är uppfostrad inom Islam och där ska ju kvinnorna dölja all hud.
misstossequeen.se
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag har nominerat dig i en Liebster Award i min blogg, kolla gärna in den 😊 <3
nouw.com/jenniferofhbg
Misstossequeen,
Svar: Ja det är fint och bra att han erkänner det, för då blir där liksom inte tjaffs pga det 😊 Ja vi arbetar på det tillsammans och har kommit fram till att hans svartsjuka grundar sig i att han är osäker i sig själv.. det här med dålig självkänsla och dåligt självförtoende 😟

Nej då han sårar mig inte vännen, det behöver du aldrig oroa dig för! 😊 Sådan har han varit sedan vi träffades från början 😊 Vi möter varandra halvvägs i denna situationen, han"går med på" att jag har klänning om den inte är allt för kort 😊 Han "går med på" att jag har urringat linne om det inte visar allt för mycket haha. Ja du förstår nog haha 😋

JA det har alldeles säkert med hans uppväxt att göra 😊 Därför jag inte klandrar honom eller hur man nu ska uttrycka det..

Ja men sådan är Ahmed med och jag dör varje gång jag hör det, sådant kan man aldrig få för mycket av <3
misstossequeen.se