Avslutar med en fråga till er.

Yepp Yepp Yepp!
Så var det återigen en ny dag och jag orkar liksom inte med mer såna här dagar nu. Även om jag har saker att göra (disk, städ, mat, tvätt) och mina förberedelser inför marknad och Finlandsresan så känns det rätt värdelöst just nu.
Solen skiner men ändå sitter jag nerbäddad i min säng och surfar omkring på internet, på sidor som jag gör dagligen! Ibland tar det sin lilla tid för mig att kicka i gång dagen - jag spenderar mycket tid i soffan/sängen med datorn/film på morgonen/förmiddagen men sen kommer känslan jag-måste-göra-nånting och då kan jag skapa som aldrig förr. Inte bara skapa som i skapandet utan jag kan diska, fixa iordning i lägenheten, ringa samtal jag måste ringa, paketera leveranser osv.
Idag måste jag lägga in lite räkningar också kom jag på nu! påminnelse till mig själv. Dessutom kom Jimmy hem med ett Wii igår, älskade mannen! Jag hittade ett på blocket och frågade honom om vi kunde dela på det och köpa det och han tycker ju också om tvspel så han tyckte vi skulle köra på det. När han ändå var i Växjö på vfu:n igår så hämtade han det. Kanske blir spel ikväll :) Fick med dem vanliga Wii Sports och Wii Resorts men tror man kan låna på bibblan gratis så kommer göra det när vi är hemma från resan igen :) Har du något tvspel? Vad för sorts? Favoritspel?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer